Aktywne Wpisy
SaintWykopek +778
Ostatnia cyfra po naciśnięciu plusa to twoja dziewczyna
1. skandynawka
2. włoszka
3. latynoska
4. czekoladka
5. hiszpanka
6. polka witaminka
7. azjatka
8. francuzka
9. nigdy nie będziesz miał dziewczyny
0. filipinka
#glupiewykopowezabawy #zwiazki
1. skandynawka
2. włoszka
3. latynoska
4. czekoladka
5. hiszpanka
6. polka witaminka
7. azjatka
8. francuzka
9. nigdy nie będziesz miał dziewczyny
0. filipinka
#glupiewykopowezabawy #zwiazki
SaintWykopek +53
W tej nitce wrzucamy zdjęcie z gry którą zna jak najwięcej osób i jej tytuł. Jeżeli widzisz grę którą znasz-plusujesz. Wygrywa ten, kto będzie miał najwięcej plusów w swoim komentarzu.
Ja zaczynam, gra to Gothic
#glupiewykopowezabawy #gry #gothic
Ja zaczynam, gra to Gothic
#glupiewykopowezabawy #gry #gothic
Mianowicie, kiedyś - z 10 lat temu - informatyk stawiał nam stronę internetową. Wszystko pięknie, jak były jakieś poprawki, uzupełnienia to robiliśmy je sami, poprzez stworzony ku temu formularz. W tamtych czasach koszt serwera był ogromny - 650zł i nadal jest identyczny. Jak wiemy, koszty spadły baaardzo, więc chcieliśmy też sobie zmienić serwer na inny. I teraz mam pytanie:
- Nie wiem w jakim środowisku jest napisana strona - jak to ocenić czy są jakieś dodatki instalowane na serwerze czy nie?
- Będzie trzeba coś na nowo instalować na serwerze, czy wystarczy po prostu przekopiować pliki ze starego serwera?
Nie chciałbym płacić za usługę informatyka, bo słabo teraz stoimy z kasą, a ja mam trochę wolnego czasu i już dwie strony internetowe stawiałem. Ach, jeśli jakieś popełniłem błędy logiczne to wybaczcie :)
#domeny #serwery #webdev
Wołam @webh - niech się zaopiekują Mirkiem w potrzebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zajrzyj do nas na hosting za 300zł rocznie lub przetestuj go przez kwartał za 1zł. Nie jest to typowa usługa hostingowa, a raczej rozwiązanie przystosowane pod strony, które potrzebują działać stabilnie przez cały czas, bez martwienia się o braki w zasobach.
Migrację wykonamy w cenie, jeśli zdecydujesz się na roczną usługę - zadbamy o to, żeby wszystko działało po migracji :-)
Gdybyś miał pytania - zapraszam do kontaktu. Możemy
Hostingodawca.pl/domeny - porównanie cen rejestracji i odnowień