Wpis z mikrobloga

Witam, uszanowanko,

niestety, jak się wydaje, posiadanie #rozowypasek jest na pewynym etapie życia jest wskazane. Zatem pora zrobić research - rownież w internetach. Prosiłbym o odpowiedź oraz (jeśli komuś się chce) o krótki komentarz z uzasadnieniem.

1) Jakie jest dobre miejsce żeby kogoś poznać ? ew. wersja mniej stulejarska - gdzie poznaliście swoje partnera/rkę ?
2) Co najbardziej lubicie w niebieskich (pytanie do rozowych oczywiscie)?

#podrywajzwykopem #stulejacontent #rozowepaski #lul
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Godfryd_Dogeande: 1. poznałam mojego niebieskiego paska w poczekalni u weterynarza. nazwałam go w myślach debilem, bo myślałam, że przytargał do weta szczura owiniętego kocem. okazało się, że to jego łysy kot. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2. pewność siebie i jego poczucie humoru (podobne do mojego)
  • Odpowiedz
@Godfryd_Dogeande

Wiele "polowek" poznaje sie w pracy, prawdopodobnie dlatego, ze spedzamy tam stosunkowo duzo czasu, zajmujemy sie podobnymi rzeczami, co stwarza tematy do rozmow, a i borykamy sie z podobnymi problemami co tez zbliza ludzi.

Ps. Jeszcze jest nocna, wiec tagi sa raczej faux pas.
  • Odpowiedz
Rada typu wyjdź do ludzi, zacznij biegać

@Bozon_stuleja: a co to miała być za porada? Jest jakieś miejsce, gdzie rozdajo kobiety za darmo? Idziesz na studia, zaczynasz chlać w przypadkowych towarzystwach i jeśli nie jesteś skończoną s---------ą zawsze w końcu jakaś chętna i wolna dziewczyna się napatoczy.
  • Odpowiedz
Zatem:
- miejsce generalnie nie jest istotne, poza pewnymi wyjątkami może być to wszędzie. Ponadto ze względu na łatwość/naturalność znalezienia partnerki preferowane jest miejsce stwarzające wspólny kontekst - wymieniane kilka razy praca i studia.

- pewność siebie - troche zaskoczenie, początkowo nie obstawiałbym tego, a ta cecha była mi wskazywana jako lubiana przez różowe nie tylko w tu w internetach.
  • Odpowiedz