Aktywne Wpisy
EnzoMolinari +77
Zrozumiecie kiedyś warszawskie dzbany, że Wrocław nie ma nic wspólnego z Górnym Śląskiem (potocznie nazywanym Śląskiem) oprócz druzyny piłkarskiej, która się tak niefortunnie nazywa? Kopalnie węgla, ślonska godka i disco polo ze starymi wąsiurami z october festu to totalnie nie ta bajka.
#powodz #wroclaw #slask
#powodz #wroclaw #slask
duzy_krotki +486
Włączyłem wczoraj "Wielką wodę". Cóż za g---o straszne. Mądrzejsza od profesorów hydrologii Juleczka uzależniona od h-----y (w drugiej scenie już się rucha z jakimś Holendrem xD, aż dziwne, że nie m----n) ratuje Wrocław przed powodzią. Ludzie mieszkający pod Wrocławiem pokazani jak chłopi z 19 wieku. Oczywiście większość mężczyzn przedstawiona jako przygłupy z 80 iq.
#powodz
#powodz
niestety, jak się wydaje, posiadanie #rozowypasek jest na pewynym etapie życia jest wskazane. Zatem pora zrobić research - rownież w internetach. Prosiłbym o odpowiedź oraz (jeśli komuś się chce) o krótki komentarz z uzasadnieniem.
1) Jakie jest dobre miejsce żeby kogoś poznać ? ew. wersja mniej stulejarska - gdzie poznaliście swoje partnera/rkę ?
2) Co najbardziej lubicie w niebieskich (pytanie do rozowych oczywiscie)?
#podrywajzwykopem #stulejacontent #rozowepaski #lul
2. pewność siebie
2. pewność siebie i jego poczucie humoru (podobne do mojego)
xD Rada typu wyjdź do ludzi, zacznij biegać. To tak niestety nie działa (chociaż może zależeć od kierunku studiów)
@Godfryd_Dogeande: Ja swoją byłą poznałem w akademiku, była moją sąsiadką (trochę dziwne uczucie mieć różowego za ścianą, nie zawsze to był plus bo czasami trzeba od siebie odpocząć)
ad 2.
Wiele "polowek" poznaje sie w pracy, prawdopodobnie dlatego, ze spedzamy tam stosunkowo duzo czasu, zajmujemy sie podobnymi rzeczami, co stwarza tematy do rozmow, a i borykamy sie z podobnymi problemami co tez zbliza ludzi.
Ps. Jeszcze jest nocna, wiec tagi sa raczej faux pas.
@Bozon_stuleja: a co to miała być za porada? Jest jakieś miejsce, gdzie rozdajo kobiety za darmo? Idziesz na studia, zaczynasz chlać w przypadkowych towarzystwach i jeśli nie jesteś skończoną s---------ą zawsze w końcu jakaś chętna i wolna dziewczyna się napatoczy.
Komentarz usunięty przez autora
@Godfryd_Dogeande:
w szkole, ale to oczywiste
na studiach w akademiku, jakoś sama zaczęła za mną łazić
na
- miejsce generalnie nie jest istotne, poza pewnymi wyjątkami może być to wszędzie. Ponadto ze względu na łatwość/naturalność znalezienia partnerki preferowane jest miejsce stwarzające wspólny kontekst - wymieniane kilka razy praca i studia.
- pewność siebie - troche zaskoczenie, początkowo nie obstawiałbym tego, a ta cecha była mi wskazywana jako lubiana przez różowe nie tylko w tu w internetach.