Aktywne Wpisy
Koichi +5
Spotkał się ktoś z czymś takim? Sprzedaję obudowę do PS4 ale kupujący potrzebuje mój adres email. O co chodzi?
#olx
#olx
karski +1341
Chciałbym złożyć podziękowania wykopkom aktywnie zaangażowanym w r------------e mafii deweloperskiej w Polsce. To wszystko zaczęło się tutaj. Tu chodzi o przyszłość naszą i naszych dzieci i stawianie oporu s--------m, którzy bez umiaru żerują na zwykłych obywatelach, którzy chcą po prostu uczciwie pracować, by móc godnie życ. Oby jak najwięcej osób zdało sobie sprawę z powagi sytuacji. Następni do ostrzału agenci nieruchomości i fliperzy.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
@arsenalista: ja p------e
@bodzi_dzwunik: No niestety, to nie jest pasta.
@arsenalista: Do wypadku w Smoleńsku też doszło przez nieprzestrzeganie procedur więc ja bym tego nie bagatelizował. Czyszcząc b--ń można zostawić nabój w komorze i niechcący się zastrzelić ale to też wynika z nieprzestrzegania procedur. To jest bardzo poważny
@JazzJackrabbit: eutanazja to nie morderstwo. o przeprowadzeniu eutanazji w większości przypadków decyduje chory. morderstwo jest w brew woli i w przeważającej większości przypadków nie ma medycznego uzasadnienia.
@arsenalista: Dlatego postanowiłeś się nim podzielić z innymi mirkami (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło, po japońsku
@Nort: sorry i dont speak nintendo
http://www.wykop.pl/wpis/11621349/zdecydowanie-odradzam-ludziom-o-slabych-jelitach-m/