Wpis z mikrobloga

@bb-8: Mi nic nie było po tym serialu. Mimo, że niektóre sytuacje mogłabym powiedzieć, że znam z autopsji. Podobał mi się serial, ale nie da się ukryć, że wnerwiała mnie główna postać ;-)
  • Odpowiedz
@Midnight_MindDriver: nie wiem, ja sie zastanawialem wczoraj jeszcze miedzy luciferem a peaky blinders @Kressska: tzn. mi tez nic nie jest, nie chce byc w kolejnym epizodzie czy cos :D po prostu magia seriali polega na tym, ze przezywamy emocje z bohaterami czy utozsamiamy sie z nimi i chyba trafilo, nie?
  • Odpowiedz
@bb-8: Powinien być puszczany młodzieży. Pod tym kątem mi się podobał, bo dla nas niektóre problemy były wyssane z palca, a dla nastolatków to jest ważne... no, ale morał powinien być taki, że nie powinno to prowadzić do takich czynów jak samobójstwo.
  • Odpowiedz
Ech.... A masz coś innego do polecenia?

@Midnight_MindDriver: Line Of Duty... Omg dawno tak dobrego serialu nie widziałam. 3 odrębne, tylko częściowo ze sobą powiązane sezony początkowego zamulania, po czym mózgotrzepne plot twisty... Oglądałam z rozdziawioną paszczą. Uwielbiam, jeden z najlepszych jakie widziałam, a widziałam wiele i jestem już wybredna :)

catch - > Ech.... A masz coś innego do polecenia?

@Midnight_MindDriver: Line Of Du...

źródło: comment_acmSOkIUR4Ya625sXsYNoaiwAn2kY80c.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@bb-8: myepisodes.com, dodajesz sobie seriale i odznaczasz, które obejrzałeś. Poza podsumowaniem masz też szybkie sprawdzanie bieżących, kalendarz wychodzących odcinków itp. :) Polecam, choć na początku jest trochę roboty z szukaniem i dodawaniem, później już dodajesz na bieżąco. Muszę ogarnąć chyba, bo od kiedy mam netflixa zapominam o tym (zwyczajnie nie jest mi potrzebne, bo netflix trzyma moją historię).
  • Odpowiedz
@bb-8: Przydaje się jak jesteś maniakiem serialowym i chcesz być na bieżąco, bo wiadomo, jak jest tego sporo, to potrafi się zapomnieć, na czym się skończyło, albo że mają wyjść kolejne epy. Czasem skończę coś na netfliksie i zastanawiam się co dalej, więc szybki look na myepisodes i "o, wyszło kilka odcinków tego i tamtego" :)
  • Odpowiedz
@VGDb: Bron|Broen (The Bridge) - duńsko-szwedzki, rewelacja, poza tym to co wyżej pisałam - Line Of Duty, jeszcze jeden z moich ulubionych to Criminal Minds, i w sumie resztę z moich lepszych masz na liście już :)
  • Odpowiedz