Aktywne Wpisy
Joxek +303
Wczoraj byłem na większym spotkaniu rodzinnym i miałem sytuacje jak z mema ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mój kuzyn rocznik 1991 rok temu wziął ślub i mieszkają we #wroclaw na #wynajem Oboje pracują on w #korposwiat ona jako dietetyczka. No i pewnym momencie na spotkaniu zagaduje do nich ciotka rocznik chyba 1960 z pytaniem czy już mają coś swojego czy dalej wynajmują. No to kuzyn mówi że nie bo
na początku mam prośbę do modów, ok, ja wiem że ja przeklinałem itd. ale serio, dajcie mi do ciężkiej cholery mieć to konto bym mógł jak coś o coś zapytać, co, mam zmienić ip kompletnie czy coś? bez jaj...
co do mojego wpisu;
ja się czasem zastanawiam czy pod tymi tagami nie piszą płatne trolle anty pisu bo często poziom bzdur jakie tu czytam przechodzi ludzkie pojęcie;
-przez pis w unii nas nienawidzą [no tak, dlatego w polsce żarcie i generalna jakość to gówno i dlatego płaca nam 2-5x mniej niż u siebie, dlatego nie chcą u nas inwestować by poprawić nasz dobrobyt, dlatego pozwalają by nasz kraj rozwalali politycy, tak bardzo nas kochają że polskie prawo w swoim bezprawiu i ułomności w działaniu przechodzi ludzkie pojęcie, tak nas kochają że nasza służba zdrowia kuleje, tak kochają wszystkich że ludzie na świecie głodują AHA SPOKO, powiem szczerze; zarówno unia jak i ta cała cywilizacja to KPINA z dorobku człowieka, zwykłe #!$%@?ństwo połączone ze świadomym ekonomicznym ludobójstwem, oni nie robią NIC by zmienić system na lepszy
-wiek emerytalny według nich powinien być większy, powodzenia XD zwłaszcza młodym i tym którzy już w wieku 60ciu czy 60paru lat nie są w stanie pracować XD
tego jest cała masa... ale wiecie co najlepsze? to ja jestem tutaj trollem :DDDD
Komentarz usunięty przez autora