Wpis z mikrobloga

#beakzpisu #dobrazmiana

na początku mam prośbę do modów, ok, ja wiem że ja przeklinałem itd. ale serio, dajcie mi do ciężkiej cholery mieć to konto bym mógł jak coś o coś zapytać, co, mam zmienić ip kompletnie czy coś? bez jaj...

co do mojego wpisu;

ja się czasem zastanawiam czy pod tymi tagami nie piszą płatne trolle anty pisu bo często poziom bzdur jakie tu czytam przechodzi ludzkie pojęcie;

-przez pis w unii nas nienawidzą [no tak, dlatego w polsce żarcie i generalna jakość to gówno i dlatego płaca nam 2-5x mniej niż u siebie, dlatego nie chcą u nas inwestować by poprawić nasz dobrobyt, dlatego pozwalają by nasz kraj rozwalali politycy, tak bardzo nas kochają że polskie prawo w swoim bezprawiu i ułomności w działaniu przechodzi ludzkie pojęcie, tak nas kochają że nasza służba zdrowia kuleje, tak kochają wszystkich że ludzie na świecie głodują AHA SPOKO, powiem szczerze; zarówno unia jak i ta cała cywilizacja to KPINA z dorobku człowieka, zwykłe #!$%@?ństwo połączone ze świadomym ekonomicznym ludobójstwem, oni nie robią NIC by zmienić system na lepszy

-wiek emerytalny według nich powinien być większy, powodzenia XD zwłaszcza młodym i tym którzy już w wieku 60ciu czy 60paru lat nie są w stanie pracować XD

tego jest cała masa... ale wiecie co najlepsze? to ja jestem tutaj trollem :DDDD
  • 1