Wpis z mikrobloga

@L24D: Kinect ogarnia całe ciało i nie musisz używać dodatkowych kontrolerów. Do gier tanecznych/sportowych precyzja jest dostateczna. Do czegokolwiek co wymaga dokładniejszego sterowania brałbym wii.
  • Odpowiedz
  • 0
@L24D bieganie z psem ( ͡° ʖ̯ ͡°) się od pół roku nie mogę zebrać :p stawiam na Kinect bo "grasz" całym ciałem.
  • Odpowiedz
@equu: Nie mam psa, poza tym biegam ale to mało angażujące, podobnie jak siłownia, zwyczajnie mnie to nie kręci.
  • Odpowiedz
@L24D: przykładowo grając w justdance w kilka osób kinekt nie będzie ogarniał bo ludzie nawzajem będą siebie zasłaniać w kamerce. z wii nie ma problem bo każdy trzyma swojego pada.
  • Odpowiedz
kilka osób kinekt nie będzie ogarniał bo ludzie nawzajem będą siebie zasłaniać

@qzder: nie, bo grając w kilka osób na kinekcie stoicie obok siebie.

@L24D: przy kinekcie weź jeszcze pod uwagę że trzeba dużo miejsca w pokoju żeby grać komfortowo, grając samemu jakieś 2-3m powinny starczać, dla dwóch graczy trzeba więcej.
  • Odpowiedz
@grim: tak jak pisalem. z kinektem nie miałem doczynienia, bazuje na tym co kiedys przeczytalem, ze przykladowo just dance chodzi lepiej głównie z tego powodu. no i nie musisz mieć wielkiego salonu. chociaż z drugiej strony kinect może obliczać całe Twoje ciało, no bo wii tylko przecież jedną rękę.
  • Odpowiedz