Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +30
Ożeniłem się z rozsądku bo była całkiem normalna na tle poprzednich nastu bab z którymi się spotykałem, nie było w tym uczucia (zresztą z żadną nie miałem). Zbliżał się już czas na wybór między dzieckiem z normalną baba albo szukaniem w nieskończoność tego czegoś i później bycie starcem wychowującym dziecko.
Dziecko ma już kilka lat, zaczyna powoli być rozumne, a w nowym biurze poznałem w końcu chyba tą jedyną. Jest młodsza o
Dziecko ma już kilka lat, zaczyna powoli być rozumne, a w nowym biurze poznałem w końcu chyba tą jedyną. Jest młodsza o
antarhei +6
#motoryzacja #samochody wsiadam rano do auta, długi weekend, trasa i takie coś... Co robić? Da się to w jakimś zakładzie chociaż załatać, aby kontrola na granicy nie zatrzymała?
Halo?
Czy ciężko się dostać na infomratyke albo na ISI?
Sytuacja wygląda tak jakieś 60% z roz. ang
50 z podstawy majzy%
no ale jako trzeci przedmiot mam informatyke, którą pewnie u----e, czy nadal są realne szanse na dostanie się czy mam się szykować do poprawki, znacie debili mojego pokroju co się dostali?
A z tym. Programowaniem na kartkach to tak nie smieszkuj( ͡° ͜ʖ ͡°)
odsiewu się nie boję zawsze, idę po najniższej linii oporu, ale niczym karaluch przetrwam wszystko xD
no i co do kartek, to nie ma to startu co do programu który podpowiada koloruję składnie etc.
a co do wykładowcy to ważne żeby mógł w razie awarii wytłumaczyć to, czego nie ogarnę z internetu
Jeżeli to zrobisz, to masz wszędzie chody. Ale to normalne wydaje mi się :)
Wyjątkiem był Germaniuk XD
No i u Szypulskiego bedziesz miała chody jako różowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Będiesz bardzo często przy tablicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapytalam takiej babeczki co prowadziła zajęcia na dietetyce z techniki informacyjnej (jezu ten przedmiot to parodia xD) i zapytałam o Germaniuka, powiedziała: "Odszedł... na dożywotni urlop zdrowotny" i się zaśmiała xD
Też mieliście przygody z nim?
U nas kiedyś w sali pił soczek, po czym na chwilę wyjrzał z sali. Jak wrócił popatrzył na sok, stwierdził, że stoi w innym miejscu niż poprzednio i że na pewno
@cezeterson: oooo z tym gorzkim smakiem to pamietam xD