Wpis z mikrobloga

@kap3k: jak dla ojca i nie ma wymagań prawie żadnych, to każdy pierwszy lepszy z allegro podłączany do zapalniczki w aucie będzie się spisywał. Dźwięk będzie... normalny, nie będzie można się spuszczać nad jakością, ale też nie będzie tragiczny czy tam trzeszczący. No i będzie ludziom dookoła na światłach zmieniał muzykę na stacjach :D
@lent: próbowałeś roidmi ?

@roberto-stefano: nie. Mam tylko urządzenia z iOS, a w roidmi nie da się zmienić częstotliwości, bo nie ma aplikacji z AppStore. A największa bolączka w mojej przygodzie z transmiterami, po słabej jakości dźwięku, jest to, że podczas podróży często na częstotliwości ustawionej przez nas pojawia się jakieś radio i wtedy jakość dodatkowo spada. Wiec zmieniałem częstotliwość na inna, pusta, i znowu było w miarę przez jakiś
Cyfrowa zmieniarka trochę droga. Mam roidmi 1 i niedawno kupiłem 2s z mikrofonem i jakość dźwięku jednego i drugiego w porównaniu do zwykłych transmiterów jest powalająca. Jeśli nie jesteś audiofilem to spokojnie Ci wystarczy. Nawet w tym 2s mikrofon mi dobrze działa (większość ludzi narzeka), mam gniazdo zapalniczki w miarę na wierzchu. Na gearbest w promocji 2s było ostatnio za 9,99 $.