Aktywne Wpisy
Bunch +655
Ile jeszcze typ bez wyroku ma siedzieć w więzieniu za to, że patusy taranujące drogę chciały go pobić i odjechał? Wiecie, że ta sprawa NADAL jest niezamknięta?
#pytanie
#pytanie
soshiu +1
Schudlem 7 kg w tydzien (z 77 do 70) Nie celowo, ale praktycnie nie mam apetytu, nie wiem czemu. Czy to powod do niepokoju? No bo chyba apetyt powinien byc nawet wiekszy skoro duzo cwicze? (Na basenie codziennie, jezdze tez na rowerze) #odchudzanie #dieta #zdrowie
#niewiemjaktootagowac
Komentarz usunięty przez autora
zamknięcie wejścia -> wyniki dla banków
9:30 - 11:00 - poranna
13:30 - 15:00 - popołudniowa
16:00 - 17:30 - wieczorna
W ostatnim dniu rozliczeniowym w roku nie przeprowadza się sesji wieczornej.
i banki mają jeszcze swoje godziny przyjmowania np. min. -1:15 godz. przed zamknięciem trzeba zlecić przelew żeby poszedł daną sesją (zależy od danego banku).
A tak swoją droga to wypłaty wyczekiwałem jedynie przez pierwsze dwa miesiące pracy jak miałem 19 lat, pózniej juz miałem odłożone i nie potrzebowałem kasy na szybko. Polecam wszystkim.
i kase z reguly dostaje przed 5-tym
https://www.expresselixir.pl/tabela-dostepnosci/
Wadą takiego rozwiązania jest to, że nie można cofnąć przelewu i pozostaje jedynie działanie poprzez Ognivo lub bezpośrednie zwrócenie się do odbiorcy.
A częściej używasz? Nigdy się nie zacina? Bo np. przelewy wewnętrzne powinny też iść szybko, ale czasem idą długo, szczególnie w nocy, zlecisz przelew wewnętrzny i wisi do wczesnego rana (zależy od banku). W ogóle bardzo dziwne, że w
@rothenburg-vw: Teraz to jest prosze pana postep. Teraz jak dostaniesz czek to sobie mozesz odpalic apke swojego banku, zrobic zdjecie i juz 3 dni pozniej kasa na koncie. Tak ze nie mozna narzekac, postep jest ( ͡º ͜ʖ͡º)