Wpis z mikrobloga

@kopek: może pić a czemu nie, ja słyszałam, że młodym w butelki weselne się wody wlewa bo jakby z kazdym mieli prawdziwą wódkę wypić to by do oczepin nie doczekali, ale nie wiem jak jest naprawdę, wszak Pan Młody nie wielbład tez pić musi( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kopek może. My zamierzamy pić ale odpowiedzialnie xD strasznie śmieszy mnie picie wody/oszukane kieliszki. Jakby dorosły człowiek nie mógł w pewnym momencie powiedzieć ze po prostu więcej nie pije....
  • Odpowiedz
@Shaber nie no. My mi sie wlaczyło duźo wcześniej, gdzieś jak zaczęliśmy razem mieszkać i spędzać razem masę czasu. Niepotrzebnie, nie wybieram się na tamten świat póki co :]
  • Odpowiedz
@kopek: Nam ktoś z domu weselnego proponował, że przygotują taką butelkę, ale oczywiście nie skorzystaliśmy. Na własnym weselu trzeba się bawić, tę imprezę się robi też dla siebie.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Shaber: Tak, planują WSPÓLNE wesele, pewnie żyją razem, ale nie może pisać "my".

HEHE PATRZCIE #logikarozowychpaskow XDDDDDD JUZ MYSLI ZE MA CHLOPA NA WLASNOSC, MIRECZKI WYSTALKUJMY JA BO SZKODA GOSCIA A TAK WOGOLE WSZYSTKIE BABY TO #!$%@?
Stay true wykop ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kaczorra: Tak, bo później po ślubie idziecie na zakupy, ona wybiera meble, ty za nie płacisz, ty je w domu składasz, a później ona na kawce z psiapsiółkami opowiada: "my wybraliśmy, my kupiliśmy, my urządziliśmy", a jak coś zrobisz wg własnego upodobania nie po jej myśli lub po prostu coś ci nie wyjdzie, to wtedy dookoła będzie wszystkim gadać: "on jest taki, on tak zrobił" – nagle w opowieści zaczyna
  • Odpowiedz
@kopek: Ja też piłem wódkę. Jeśli wszyscy nie oczekują od Ciebie, że się napijesz absolutnie z każdym to luz. Toasty + niektóre grupy. Do tego ważne, żeby dużo tańczyć i nawadniać się.
  • Odpowiedz