Wpis z mikrobloga

Cześć.

Wyjaśni mi ktoś, jak to jest z przesyłaniem #monero i zamieszaniem związanym z obecnością adresu depozytu i adresu Monero Payment? Chciałem przesłać sobie środki z Coinrooma na Poloniex, went full retard i nie przeczytałem dokładnie, jakie niesie za sobą konsekwencje obecność dwóch adresów (teraz czytam i dalej nie rozumiem, jak się to przełożyło na moją sytuację), a pieniądze od trzech dni na Poloniex nie dotarły. Proces wyglądał u mnie dokładnie tak, jak z przesyłaniem pozostałych kryptowalut - skopiowałem z Poloniexu adres depozytu, wkleiłem w rubryką "adres wypłaty" na Coinroomie, wpisałem kwotę i poszło. Naiwnie zapytam, są jakieś szanse, żeby te pieniądze odzyskać? I istnieją jeszcze inne kryptowaluty, gdzie mogą się pojawić tego typu "urozmaicenia"? Z góry dzięki za odpowiedź.

#bitcoin #kryptowaluty
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Your Monero Payment ID: xxx
Poloniex's Monero deposit address: xxx

na takie dane wysyłasz do polo przelew ze swojego walleta.
Monero jest anonimowe wysłałeś im środki tak jakby bez tytułu przelewu więc nie dziwota że nie zaksięgują.
Kasa stracona:
  • Odpowiedz
@forkutor: Ale w którym miejscu powinienem uwzględnić to ID? Przy przelewie miałem rubryki "wypłata kwoty", "adres wypłaty" i "komentarz". ID powinno być razem z adresem depozytu, w komentarzu, czy jak?
  • Odpowiedz