Aktywne Wpisy
Andrzej_Buzdygan +215
Dlaczego tak dużo osób w Polsce burzy się na ideę miast 15-sto minutowych? Przecież taka Warszawa to konglomerat właśnie takich mikro-miast. Taki Ursus na którym spędziłem połowę swojego życia: w promieniu 15 minut pieszo mam park, szkoły z każdego stopnia kształcenia, dworzec kolejowy, multum sklepów, przedszkola, dworzec kolejowy itp. 15 minut samochodem lub zbiorkomem i jestem w centrum handlowym, markecie budowlanym, meblarskim, kinie, centrum, na lotnisku. Co jest złego w tym, żeby
dekogangster +306
Kiedy wyglądasz jak cygan ale okazuje się, że jesteś polakiem
#p0lka #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazki #hiszpania #wakacje #seks
#p0lka #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazki #hiszpania #wakacje #seks
Witam, ponieważ ebates usunęło sklep banggood tuż przed planowanymi zakupami, planuję się tymczasowo wstrzymać z założeniem u nich konta i tu mam problem bo nie mogę wysłać zapytania do supportu. Pomoże ktoś z obecnie zalogowanych i wyśle do nich 3 poniższe pytania i wklei tutaj odpowiedź?
Why cashback is not available in banggood store?
Will cashback come back in the near future?
If yes, what will be the expected cashback value for this store?
Podziękował!
@robert83:
Thanks a lot!