Wpis z mikrobloga

Hej mirki,mam kolegę który chce mi sprzedać za symboliczne 30zł "uszkodzonego" iP 5S. jego problem to że stoi na ekranie:
Support apple.com/phone/restore
Oprócz tego wyświetla się obrazek z kabelkiem i Logiem Itunes.
Da sie go jakoś naprawić ??( ͡º ͜ʖ͡º)
#iphone #apple #brick #cebuladeals
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Po zrestartowaniu, ciagle dostajesz ten komunikat? Sprobuj podlaczyc pod iTunes, moze telefon byc wtrakcie wgrywania aktualizacji, nastepnie go odlaczono i sie "scrashowal".
  • Odpowiedz
@Red_Hawk: cebuladeals jest bardziej do informowania o bardzo dobrych promocjach, aczkolwiek raz na kilka dni ktoś sobie otaguje swój content tym tagiem, więc...
  • Odpowiedz
@Diatlow: nie mam go,znajomy chce mi go sprzedać i podał takie objawy jak napisałem.
Edit: Pisze mi ,że w tym czasie aktualizował do 10.3.1 i tak mu się stało. Restart nic nie daje
  • Odpowiedz
@Red_Hawk kolega pewnie nie głupi. Jakby się dało prosto naprawić to by naprawił. W.w komunikat może znaczyć wszystko. Ja obstawiam uszkodzenie sprzętowe przez które iTunes nie chce przywrócić softa. Niemniej jednak sam wyświetlacz minimum 100 zł warty. Zawsze możesz puścić dalej.
  • Odpowiedz
@Red_Hawk: Człowieku, za 100zł to nie wypada się zastanawiać, a co dopiero za 30zł.

Restore po kablu przez iTunes, dopóki nie zbrickujesz, możesz kombinować do woli, jak coś p--------e, to na części.
  • Odpowiedz
@Red_Hawk: za 30 zeta spokojnie wez, puscisz na alledrogo za stowę. albo Mirkowi z wyżej za dwie ;-)
obstawiam uszkodzenie sprzętowe, nienaprawialne samemu "w ciemno".
  • Odpowiedz