Aktywne Wpisy

Mirki pomóżcie mi rozsądzić czy laska chce mnie zrobić w bambuko. Otóż od około 3 miesięcy spotykam się intensywnie z #rozowypasek lvl 27 z #tinder. WIdujemy się prawie co 2 dni i każdy weekend i często w tygodniu śpi u mnie, bo mam większe mieszkanie, mieszkam o wiele bliżej jej pracy niż ona. Wczoraj wieczorem wpadła na netflix & dociskanie jej głowy do mojego brzucha, po całej

Iskaryota +27
Smartfony zabiły fotografię, to fakt.
Przez cały pobyt na wakacjach spotkałem może 3 osoby z czymś innym niż telefon do robienia zdjęć.
Rozumiem, że dla 95% ludzi taki snapshocik wystarczy, by pochwalić się rodzince na whatsappie co teraz jedzą albo co robią.
Gdzie się jednak podziali fotograficzni amatorzy? Ludzie, którzy chcą uchwycić coś więcej niż jedną wielką interpretację algorytmów odszumiających i kontrastujących? Pobawić się ustawieniami, ogniskową, spróbować zrobić coś inaczej, w tym
Przez cały pobyt na wakacjach spotkałem może 3 osoby z czymś innym niż telefon do robienia zdjęć.
Rozumiem, że dla 95% ludzi taki snapshocik wystarczy, by pochwalić się rodzince na whatsappie co teraz jedzą albo co robią.
Gdzie się jednak podziali fotograficzni amatorzy? Ludzie, którzy chcą uchwycić coś więcej niż jedną wielką interpretację algorytmów odszumiających i kontrastujących? Pobawić się ustawieniami, ogniskową, spróbować zrobić coś inaczej, w tym
źródło: photo-output
Pobierz

@AnonimoweMirkoWyznania: No to chyba jednak masz problem, bo to twoje zagadywanie nic nie daje. No i spuść trochę ze swoim ego, bo najwidoczniej nie jest tak różowo jak opisujesz.
@AnonimoweMirkoWyznania: ale wiesz, że jeśli babcia o Tobie mówi 'przystojny kawaler' to się nie liczy? xD
#rozowepaski założyły sobie własny tag, gdzie dzielą się swoimi mazidełkami, a spierdony zamiast wrzucić na #czarnolisto to oglądają i bóldupią tak jakby z tego powodu byli wiecznie sami i nawet brzydkie dziewczyny ich zlewały? XD czy o co chodziło w tym wpisie, bo nie kumam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
zamiast tagu z
Tooooooo!!!
10/10
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling
@AnonimoweMirkoWyznania: Laski ukrywają swoją brzydotę makijażem, ty ukrywasz swoje s----------e protezą w postaci auta i kasy. Niestety dalej nie poruchasz, bo mentalności przegrywa nie wyleczy się przedłużkami fiuta w postaci nowej S klasy czy apartamentu z widokiem na całe miasto.