Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania ale coś w tym jest :) też zaobserwowałam że grube baby i takie nawet co się nie malują myślą że posiadły wiedzę o calym świecie i że wszystko Wiedza najlepiej nawet o rzeczach z którymi Nigdy nie miały styczności xD
  • Odpowiedz
Nigdy nie miałem dziewczyny, ale jestem w miarę towarzyski i nie mam problemu z zagadywaniem.

@AnonimoweMirkoWyznania: No to chyba jednak masz problem, bo to twoje zagadywanie nic nie daje. No i spuść trochę ze swoim ego, bo najwidoczniej nie jest tak różowo jak opisujesz.
  • Odpowiedz
O kruwa XD tag z kosmetykami przyczyną s----------a i wiecznego tfwnogf XD
#rozowepaski założyły sobie własny tag, gdzie dzielą się swoimi mazidełkami, a spierdony zamiast wrzucić na #czarnolisto to oglądają i bóldupią tak jakby z tego powodu byli wiecznie sami i nawet brzydkie dziewczyny ich zlewały? XD czy o co chodziło w tym wpisie, bo nie kumam ( ͡° ʖ̯ ͡°)

zamiast tagu z
  • Odpowiedz
@Harris: Nie musi być to kłamstwo, po prostu stuleje myślą, że dla dziewczyn liczą się pieniądze, wygląd, inteligencja czy ogólnie to co sobą prezentujemy, a prawda jest taka, że po prostu należy robić z siebie klauna, inaczej nie zapewniamy emocji i możemy zostać kolegą.
  • Odpowiedz
Sam jestem 5/10 z ryja, jestem szczupły, 1,81m, dobrze zarabiam, mam własne auto, 22 lata.

@AnonimoweMirkoWyznania: Laski ukrywają swoją brzydotę makijażem, ty ukrywasz swoje s----------e protezą w postaci auta i kasy. Niestety dalej nie poruchasz, bo mentalności przegrywa nie wyleczy się przedłużkami fiuta w postaci nowej S klasy czy apartamentu z widokiem na całe miasto.
  • Odpowiedz