Aktywne Wpisy

Wykopaliskasz +134

Camuflash +8
#weganizn #wegetarianizm
Może mi ktoś wytłumaczyć jedną rzecz?
Weganie nie jedzą m.in jajek czy nie piją mleka krowiego. Ogólnie weganizm jest uzasadniany tym, że zwierzęta cierpią. Przecież jak się krowy nie wydoi to ona cierpi wtedy, a kury same znoszą jajka bo taka jest biologia, więc czym dla wegan jest uzasadniony brak jedzenia jajek i picia mleka?
Może mi ktoś wytłumaczyć jedną rzecz?
Weganie nie jedzą m.in jajek czy nie piją mleka krowiego. Ogólnie weganizm jest uzasadniany tym, że zwierzęta cierpią. Przecież jak się krowy nie wydoi to ona cierpi wtedy, a kury same znoszą jajka bo taka jest biologia, więc czym dla wegan jest uzasadniony brak jedzenia jajek i picia mleka?

Jest Lumia 640 LTE z Windows 10. Coś się zaczęło z tym telefonem p-------ć, głównie problemy z aparatem typu "trwa zapisywanie" na ekranie przez wieki. Ściągnąłem więc Windows Device Recovery Tool celem postawienia wszystkiego na nowo. Jakież było moje zdziwienie kiedy po zrobieniu recovery telefon dostał Lumia Denim, oczywiście Windows Phone 8.1.
Windows Device recovery Tool krzyczał, że w telefonie mam najnowszy soft, sądziłem że po przywróceniu będzie również Win 10.
Powiedzcie mi teraz, to normalne? Czy coś po drodze s---------m.
#windowsphone #windows10mobile
Teraz czeka cie seria żmudnych updejtów aby dociągnąć do najnowszego builda win10.
Przerabiałem to na 930.
Dzięki Mireczku
@Saeglopur
Nie żaden jego błąd tylko j----y w dupe Microsoft nie potrafi udostępnić czystej i stabilnej wersji systemu do instalacji. A żeby zdechli.