Ucze sie #angular 2, jestem juz mysle dosc biegly w samej technologii i zainteresowalem sie czyms takim jak #ionic #ionic2. Jest to framework do pisania apek mobilnych, zarowno pod #android jak i po #ios. Zastanawiam sie, czy ta technologia ma przyszlosc bo moglbym upiec dwie pieczenie na jednym ogniu, he he. ( ͡°͜ʖ͡°) Stad tez moje pytanie, czy ionic posiada te same mozliwosci co zwykle klepanie w Android Studio pod Java? Jak jest z wielowatkowoscia, integracja z np. modulem GPS, zyroskopem, bazami danych?
@Vasili25: nie jestem fanem reacta. Większość projektów jakie stworzyłem, robiłem w Angularze. Napisałem też dwa projekty w Ionicu. Ionic nigdy nie będzie wydajnościowo nawet startował do Reacta. Mam obecnie naoczny przykład podczas tworzenia najnowszego projektu że Ionic jest bezapelacyjnie w każdym aspekcie gorszym frameworkiem niż RN.
@Vasili25: Jak najbardziej się nadaje. Piszę w #ionic2 zarówno apki dla siebie jak i dla klientów - problemów brak. Wydajność nie jest co prawda porównywalna z native, ale jeśli nie robisz cudów na kiju to w zupełności wystarcza. Zależnie od potrzeb. Nie będę opisywał tutaj RN, bo miałem z nim styczność jakieś pół roku temu i było to nieużywalne (pewnie teraz jest lepiej), zawsze zostaje jeszcze NativeScript.
dziś właśnie pokazana cała klasa waszego Szczęsnego, nic typ nie wybronił, wszystko co miał wpuścić to wpuścił, to że wcześniej nie wpuszczał to efekt tego że obrona dobrą robotę robiła po prostu
#programowanie
@mpower: tak czulem, ze jakis fan reacta sie zaraz odezwie