Aktywne Wpisy
rysiekryszard +14
Jak świętowaliście swoje osiemnaste urodziny? U mnie babcia chyba kupiła tort i najbliższa rodzina odśpiewała sto lat. Nie było żadnej większej imprezy, nie było żadnych kolegów itd. Nigdy w życiu też nie zostałem zaproszony do kogoś na 18-stkę. Trochę głupio może, ale cóż. Ja się przyzwyczaiłem i w sumie lubię każde urodziny spędzać na wykopie. Najwyżej sobie kupię jakąś pizzę czy coś w tym stylu, a czasami to prawie zapominam, że mam
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Faza pucharowa - Mecz 124
Tag do obserwacji: #mirkoserial (nazwa została z bitw serialowych) | Wyniki fazy pucharowej: KLIK
WAŻNE! Prócz głosowania proszę także o plusowanie ankiet, gdyż samymi głosami nie da się już wejść w gorące, a jest to konieczne żeby w zabawie wzięła jak największa liczba osób. Dziękuję :)
Zasady: Tym razem ocenimy filmy sci-fi (hard sci-fi, luźniejsze sci-fi, kino superbohaterskie i kino katastroficzne; bez względu na datę produkcji; z wyłączeniem komedii i filmów familijnych oraz kilku dramatów, które zostawiam na edycję z dramatami). W ankietach głosujemy na najlepsze naszym zdaniem filmy. Wygrany danego pojedynku przechodzi do kolejnego etapu fazy pucharowej zabawy. Filmy zostały rozstawione po wcześniejszym podzieleniu na koszyki zgodne z ich popularnością oraz oceną na Filmwebie. Głosowania trwają do momentu zapisania wyników, ale nie krócej niż 24 godziny.
Proszę o głosy, plusy i obserwowanie tagu.
Miłej zabawy :)
#glupiewykopowezabawy #ankieta
WYBIERZ LEPSZY FILM
@takie_chwile_jak_te: Co.
Sorry, ale bluźnisz kolego. Interstellar mógłby buty czyścić BR jeżeli chodzi o zdjęcia i kompozycje scen.
Jest okazja podyskutowania o klasykach kina, jakim jest niewątpliwie np. Blade Runner, a wy się błotem obrzucacie.
@jaqqu7: XD
Nie dam rady wybrać jednego :<
BR może bardziej kameralny, ale z głęboką historią, z fantastycznymi zdjęciami i klimatem neo-noir.
@jaqqu7: Panie, na tym portalu ludzie jaraja sie jakimis bałwanami z jutuba. Czego więc oczekujesz.
Sam bym kiedyś się dał pokroić za BL... ale zagłosowałem na Interstellar. Niestety Blade Runner trąci już mocno myszką. Nostalgia googles tego nie zmienią.