Aktywne Wpisy
Cinoski +88
Po 7 godzinach czekania na sorze przyjęli do szpitala mamę różowej po zawale ze znaczną niepełnosprawnością.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
TeselACC +93
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
Faza pucharowa - Mecz 124
Tag do obserwacji: #mirkoserial (nazwa została z bitw serialowych) | Wyniki fazy pucharowej: KLIK
WAŻNE! Prócz głosowania proszę także o plusowanie ankiet, gdyż samymi głosami nie da się już wejść w gorące, a jest to konieczne żeby w zabawie wzięła jak największa liczba osób. Dziękuję :)
Zasady: Tym razem ocenimy filmy sci-fi (hard sci-fi, luźniejsze sci-fi, kino superbohaterskie i kino katastroficzne; bez względu na datę produkcji; z wyłączeniem komedii i filmów familijnych oraz kilku dramatów, które zostawiam na edycję z dramatami). W ankietach głosujemy na najlepsze naszym zdaniem filmy. Wygrany danego pojedynku przechodzi do kolejnego etapu fazy pucharowej zabawy. Filmy zostały rozstawione po wcześniejszym podzieleniu na koszyki zgodne z ich popularnością oraz oceną na Filmwebie. Głosowania trwają do momentu zapisania wyników, ale nie krócej niż 24 godziny.
Proszę o głosy, plusy i obserwowanie tagu.
Miłej zabawy :)
#glupiewykopowezabawy #ankieta
WYBIERZ LEPSZY FILM
@jaqqu7: Właśnie! Jak dla mnie ten film to nieporozumienie.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
myslalem ze uzytkownicy wykopu maja troche wieksza swiadomosc filmowa niz przecietny uzytkownik filmwebu
intestellar jest gorszy na kazdej plaszczyznie od blade runnera
vangelis >>>>> zimmer
harrison >>>> matthew
watek romantyczny z blade runnera > mdla opera mydlana w interstellar
tears in the rain >>>>>>>>>>>> scena dokowania
jestescie niepowazni