Aktywne Wpisy
damianooo8 +108
adi0 +971
Info ze sztabu kryzysowego:
Gość, który wczoraj ukradł dwie pompy odprowadzające wodę z zalanej piwnicy, został dzisiaj błyskawicznie osądzony i skazany na 8 miesięcy bezwzględnego więzienia - bez możliwości wcześniejszego wyjścia.
#powodz #wroclaw #kryminalne #sadowewyroki #zlodzieje #policja #polska
Gość, który wczoraj ukradł dwie pompy odprowadzające wodę z zalanej piwnicy, został dzisiaj błyskawicznie osądzony i skazany na 8 miesięcy bezwzględnego więzienia - bez możliwości wcześniejszego wyjścia.
#powodz #wroclaw #kryminalne #sadowewyroki #zlodzieje #policja #polska
Komentarz usunięty przez autora
A co do materiału to wyobrażam sobie, że pewnie jest zajebisty. Tylko powinien być jeszcze ciepły i śliski :)
Zaakceptował: sokytsinolop
Testowałem osobiście taki masturbator i jest c-----y, po pierwsze jest niesamowicie ciasny, jak masz siusiaka jak azjata to może Cię to zadowoli - osobiście jak włożyłem swojego to na wstępie już się 'zatrzasnął', chociaż używałem lubrykantu.
Poza tym te wrażenia prezentowane przez producenta mają się nijak do prawdziwych wrażeń, jest za ciasno i z każdym ruchem posuwistym rośnie ciśnienie wewnątrz i masz wrażenie jakbyś p-----m przepychał zapchaną rurę.
Also...
Musisz tylko pamiętać że należy dbać o użytkowanie tj. do użycia lubrykant na bazie wody bez mydła (kupuj większy bardziej się opłaca), a po każdym użyciu przemyć, zapsikać przeciwbakteryjnym, odstawić do wyschnięcia, a następnie zasypać specjalnym pudrem. Najlepiej jak kupujesz to kupić value packa bo ma od razu w dobrej cenie puder, płyn antybakteryjny i lubrykant oryginalne. I uważaj na podróby, nie kupuj też chińszczyzny, za value packa STU (to używam) musisz wywalić około 300 PLN, potem fleshlube 100ml (lubrykant) to jakieś 40 PLN z wysyłka (starczy na parę miesięcy) a reszta jak się skończy w podobnej cenie (minimum pół roku).
Ktoś napisał że za ciasne/luźne - można to przecież regulować ja mam 18cm+ i jakoś nie czuję dyskomfortu - trzeba tylko poluzować lekko jak się zrobi gorąco
( ͡° ͜ʖ ͡°)