Wpis z mikrobloga

( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)(
  • Odpowiedz
@LuckyLuq: srednia sprawa :p na pewno ma zajebisty materiał, kupilem kiedys fleshlighf z cipką Stoi tez niby dla pocwiczenia, ale s-----------m bo nie moglem dojsc, luzy za duze albo c--j za mało gruby, poza tym trzeba to potem jakos wyczyscic, to walciwe nie problem ale gorzej z wysuszeniem, ponoc sa takie specjalne suszark do tego ale kto by sievtam bawil w takie gowna, w-------m to potem, na wszelki wypadek podalem
  • Odpowiedz
@Kopytko1: Ja tam wolę poćwiczyć na ciepłych i żywych :P
A co do materiału to wyobrażam sobie, że pewnie jest zajebisty. Tylko powinien być jeszcze ciepły i śliski :)
  • Odpowiedz
uffff: Masturbator nie zastąpi kobiety. Odczucia nie będą te same. Niemniej ani lepsze, ani gorsze. Zależy od delikwenta. Masturbator nie zadziała na ciebie zapachem, nie będzie cię pociągał wzrokiem, nie ma cycków etc. Te wszystkie elementy wpływają na dochodzenie i nie zawsze jest to kwestia treningu a wielu innych czynników, przede wszystkim psychiki. Kobieca pochwa będzie raz luźniejsza, raz ciaśniejsza. Raz bardziej nawilżona, raz mniej. Masturbator zwykle jest ciaśniejszy, bo inaczej
  • Odpowiedz
**rozowa_landrynka**: odpowiem Ci OPie na serio.

Testowałem osobiście taki masturbator i jest c-----y, po pierwsze jest niesamowicie ciasny, jak masz siusiaka jak azjata to może Cię to zadowoli - osobiście jak włożyłem swojego to na wstępie już się 'zatrzasnął', chociaż używałem lubrykantu.

Poza tym te wrażenia prezentowane przez producenta mają się nijak do prawdziwych wrażeń, jest za ciasno i z każdym ruchem posuwistym rośnie ciśnienie wewnątrz i masz wrażenie jakbyś p-----m przepychał zapchaną rurę.

Also...
  • Odpowiedz
NaćpanyWybranek: Używam od paru miesięcy i jak najbardziej polecam. Kupiłem właśnie ze względu na PE, a nawet jeżeli nie pomoże (chociaż mogę dłużej więc raczej pomaga) to wrażenia są o wiele lepsze niż ręka, coś jak Karyna-kłoda ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Musisz tylko pamiętać że należy dbać o użytkowanie tj. do użycia lubrykant na bazie wody bez mydła (kupuj większy bardziej się opłaca), a po każdym użyciu przemyć, zapsikać przeciwbakteryjnym, odstawić do wyschnięcia, a następnie zasypać specjalnym pudrem. Najlepiej jak kupujesz to kupić value packa bo ma od razu w dobrej cenie puder, płyn antybakteryjny i lubrykant oryginalne. I uważaj na podróby, nie kupuj też chińszczyzny, za value packa STU (to używam) musisz wywalić około 300 PLN, potem fleshlube 100ml (lubrykant) to jakieś 40 PLN z wysyłka (starczy na parę miesięcy) a reszta jak się skończy w podobnej cenie (minimum pół roku).

Ktoś napisał że za ciasne/luźne - można to przecież regulować ja mam 18cm+ i jakoś nie czuję dyskomfortu - trzeba tylko poluzować lekko jak się zrobi gorąco
  • Odpowiedz