Aktywne Wpisy
dziobnij2 +10
MlCHAU +4
Gdyby teoretycznie uznać że możesz mieć dzieci, a zdecydujesz się nie mieć, to tak jakby odbierasz istocie możliwość życia? Czy to tak jakbyś zabił zanim człowiek się jeszcze urodził? A jeśli każdy twój przodek był na tyle silny by zdobyć kobietę i założyć rodzinę, a ty przerywasz ten wielopokoleniowy ciąg życia, to czy nie robisz czegoś jeszcze bardziej okrutnego?
#filozofia #przegryw #zycie #przemyslenia #blackpill #redpill
#filozofia #przegryw #zycie #przemyslenia #blackpill #redpill
Na Preikestolen byłem z różową, ona prowadzi swój mały kanał na YouTubie, więc ze ścinków tego, co jej zostało poza opowieściami, postanowiłem skleić małe wideo z tej trzydniowej wyprawy. Było to moje pierwsze doświadczenie z klejeniem filmu, więc jestem ciekaw, jak wg Was wyszło :)
jeśli się podoba - zostaw plusa, jeśli masz jakieś uwagi, chętnie usłyszę, co mogę zrobić lepiej, a co jest do dupy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
--------------------------------------------
#zwtravel - mój tag autorski o tanich lotach, podróżach i moich przygodach.
Facebook | Blog | Instagram | Newsletter
@fanki: dzięki! :D
@Zoxico: na żywo to w ogóle masakra. Ale wideo fajnie oddaje klimat na miejscu :) Dzięki i pozdrawiam!
ale tak z technicznego punktu, to gimbal by się jakiś przydał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
myślę, że taki nawet najprostszy za 20$ by już zrobił robotę, ale w sumie specjalistą pod tym względem nie jestem xD
są też oczywiście różne inne, lepsze, bardziej poręczne
jednak one kosztują już więcej ( ͡º ͜ʖ͡º)
przykład o
btw, przeszukalem Twoj blog ale nie znalazlem info o tym - piszesz gdzies w jaki sposob ogranizowales podroz? Tzn czym leciales, potem skad dokad bus itp?