Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +59
W ogóle dzwoniłam pierwszy raz w życiu na 112 wczoraj i jestem dalej roztrzęsiona
Bardzo daleki znajomy poinformował mnie o swoim planie na zrobienie sobie krzywdy i musiałam interweniowac.
Nie dość, że panicznie boje się telefonów to jeszcze ta cała sytuacja mnie naprawdę poruszyła.
Mam nadzieję, że policja coś zrobiła jednak
#zalesie #gownowpis
Bardzo daleki znajomy poinformował mnie o swoim planie na zrobienie sobie krzywdy i musiałam interweniowac.
Nie dość, że panicznie boje się telefonów to jeszcze ta cała sytuacja mnie naprawdę poruszyła.
Mam nadzieję, że policja coś zrobiła jednak
#zalesie #gownowpis
Mrbimbek +291
#rejestratorjazdy #aliexpress #motoryzacja
Zalety to proste menu nawet to chińskie zrozumiesz bo są obrazki
Jest łatwy w montażu zdejmowaniu, ale z drugiej strony miałem problemy z szarzeniem obrazu gdy były ostre mrozy
Plusy to dobra jakość obrazu ale do ideału dużo brakuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Xiaomi yi car, jednak bym odradzał.. kiedyś mocno interesowałem się tym rejestratorem, i ma on wadę fabryczną że czasami traci ostrość.. Trzeba
@r5678 @HetmanPolnyKoronny: Dzięki wielkie! Anulowałem zamówienie Xiaomi, nie tylko ze względu na ostrość ale w testach samo mocowanie nie było stabilne, więc kolejny minus. Dwie sztuki A119 już są w drodze, za $150 USD z filtrem polaryzacyjnym :-)
@freakshow: Niestety, druga dla rozowego. Ale zawsze mozesz sam zamowic, przesylka nic nie kosztuje :)