Wpis z mikrobloga

@lolikon: nie miałem pojęcia, że rozdają w takich ilościah, że ludzie je sprzedają. szkoda tylko, że skoro rozdajo w takich ilościach, to czemu ja mimo zapisu tego samego dnia co zapis do bety ogłosili nadal go nie mam... moje szczęście ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@beer_man: zainstalowane, zaraz przetestuję jak wrócę z koszykiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a @anna-frasyniuk serio wymiata w q2, opitoliła mnie do zera, mimo że swego czasu robiłem nightmare'y w q3. mamy nową zabawkę, zobaczymy jak w QC nam wszystkim pójdzie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@zolwixx: ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak coś to dej znać, chociaż nie wiem czy będzie opcja rozegrania razem meczu bo chyba losowo wrzuca
ED: Chociaż jest jakaś opcja invite to party więc wygląda jakby się dało
@anna-frasyniuk: udało Ci się to ogarnąć?
  • Odpowiedz
@anna-frasyniuk: no nie mylę się.
Q1, Q2 i Q3 różnią się między sobą znacznie, a odczuwalna jest głównie zmiana tempa rozgrywki:
- inne bronie
- inny czas zmiany broni
- inna prędkość lotu rakiety
- inna
  • Odpowiedz
@anna-frasyniuk: mają znaczenie. jeśli uczyłaś się jeździć subaru, to jazda bmw nie będzie dla Ciebie taka sama. owszem przy mieście, czy swobodnym wypadzie w trasę nadal obydwa poruszają się na 4 kołach i przy podobnych prędkościach, ale gdy dochodzi do walki przeciw człowiekowi, to różnica w pojazdach robi swoje. Można łatwo (jeśli by posiadać oba pojazdy) przetestować moją teorię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@anna-frasyniuk: bejbe, ja nie pamiętam map :D daj poćwiczyć Q3, to zagramy :)

EDIT: póki co w QC jestem na ostatnim, lub przedostatnim miejscu. jak wskoczę do połowy, to mogę grać ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz