Aktywne Wpisy
Essapierds2007 +51
Ostatnio chodzę na siłownię o 10:00, robię dwugodzinny trening i powiem Wam, że to najlepsza pora na ćwiczenia. Nie wiem dlaczego ludzie się katują chodzeniem wieczorami czy o świcie. O 10:00 praktycznie nie ma ludzi, polecam wszystkim tę godzinę. Nie będziecie żałowali, podziękujecie później. Akurat 2h po śniadaniu i 2h przed obiadem. #mikrokoksy
thorgoth +217
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
http://wyborcza.pl/7,75248,21640402,najnowszy-sondaz-kantar-public-po-juz-tylko-punkt-procentowy.html
Zastanawiam się co tak działa na spadek poparcia dla PiS i wzrost dla PO - Efekt Tuska, czy po prostu PiS samo przez sie robi #dobrazmiana...
#neuropa #4konserwy #polityka #sondaz #bekazpisu
@francez: Z tego jednoznacznie wynika, że twoim zdaniem "wydawało mi się" bo media były pro PO, ale żeby czerpać z nich wiedzę powinien z nich korzystać
Jeśli sądy były ich, to powiedz mi, ile postępowań dyscyplinarnych wszczął Zbigniew Ziobro wobec sędziów zależnych od PO?
W aferach PiS idzie o miliardy. Ale że media (poza kilkoma dziennikarzami) są istotnie beznadziejne, o braciach Biereckich i SKOK cichutko i małe pelikanki nic nie wiedzą.
@francez: xD Jak doskonale
@pan_kleks8: Był w rękach PO, tylko przejęty po cichu
@francez: Bo pieniadze za SKOK tak sobie wyparowały. Same z siebie. B--ń Boże nie do Luksemburga. Jak, tam, zaskarżył pan Bierecki Newsweek? Ojej, czemu nie?
@Andreth: OIDP 9 lat. To, że PO uprawiało politykę w trochę cwańszy sposób (ustawy wracały na "poprawki") nie znaczy, że efekt był inny. Był taki sam, parafrazując powiedzenie Kukiza - w Polsce politycy wchodzą i wychodzą, szkoda tylko, że są to drzwi obrotowe. Efekt ich rządzenia niczym się nie różni -