Aktywne Wpisy
wyjek +268
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, jesteśmy razem z dziewczyną 8 lat, oststnio zapytała co myślę o miesiącu przerwy i przyzwolenia obu stron na randkowanie i skok w bok, żeby znowu poczuć dreszczyk emocji przy poznawaniu nowych osób. Co myślicie na ten temat? Mam mocno mieszane uczucia. #seks #zwiazki #milosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
Mirki, jesteśmy razem z dziewczyną 8 lat, oststnio zapytała co myślę o miesiącu przerwy i przyzwolenia obu stron na randkowanie i skok w bok, żeby znowu poczuć dreszczyk emocji przy poznawaniu nowych osób. Co myślicie na ten temat? Mam mocno mieszane uczucia. #seks #zwiazki #milosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
- przez wpadkę z idiotycznym marketingiem swojego sklepu nie jest Pan już postacią budzącą taką sympatię i zainteresowanie jak przedtem,
- nie, nie jest to żadna nowość. może i ładnie Pan to kręci, ale nie jest to nic odkrywczego, nowego, poza tym jest Pan na scenie YouTube ładnych parę lat, więc może Pan się po prostu... przejadł? :) Streamy dopiero teraz zaczynają zyskiwać popularność na szerszą skalę, tym bardziej jeżeli powodują afery, w które są zamieszane duże postacie, jak np. niestety Pan Isamu,
- media lubią straszyć i siać ferment, a nie głaskac po główce i wystawiać laurki, i romansując z nimi od paru ładnych lat powinien Pan to chyba lepiej rozumieć,
- U Daniela cały coś się dzieje, akcja w zasadzie tworzy się sama, to przyciąga ludzi. Odkąd prowadzi Pan vlogi i serie podróżnicze, na Pana filmy składa się garść nudnych, i często nieprawdziwych kocopołów o życiu, agresywna retoryka, parę ciekawostek i ładne widoczki. A jak to mówi piekne polskie przysłowie, co za dużo to niezdrowo Panie Gonciarz,
- nieładnie jest innych wyzywac od patologii, no chyba że Pan naprawdę mocno chce zapracowac na łatkę pretensjonalnego buca :),
- tak btw. to w końcu śmieje się Pan z mediów czy przejmuje ich opinią? Bo coś duże wahania nastrojów u Pana widać.
#gonciarz #danielmagical #polskiyoutube
O co chodzi bo nie w temacie jestem?
Vlogi też przestałem oglądać a jeden z ostatnich odcinków jaki pamiętam to ten w którym się chwalił że opanował daily vlogowanie do perfekcji i nie musi już nawet o tym myśleć xD
Jak widać widz taki jak ja też przestał myśleć o jego twórczości, szczególnie w kontekście