Aktywne Wpisy
Qrix +91
toporek1234 +178
Pomijając sam wywiad Kraśki z Mentzenem - obejrzyjcie sobie dzisiejsze wydanie faktów.
Przedstawiona była m.in. Lewica i Trzecia Droga - wypowiedzi kandydatów o programie o tym co chcieliby zrobić, co PiS zrobił źle np. w kwestii darmowych leków. Jak przeszło na Konfederację nie było nic o jakiejkolwiek propozycji programowej i o tym co Konfederacja proponuje w tych wyborach. Były za to jakieś stare kontrowersyjne wycinki różnych osób z Konfederacji a nawet Godek,
Przedstawiona była m.in. Lewica i Trzecia Droga - wypowiedzi kandydatów o programie o tym co chcieliby zrobić, co PiS zrobił źle np. w kwestii darmowych leków. Jak przeszło na Konfederację nie było nic o jakiejkolwiek propozycji programowej i o tym co Konfederacja proponuje w tych wyborach. Były za to jakieś stare kontrowersyjne wycinki różnych osób z Konfederacji a nawet Godek,
dzisiaj oficjalnie mogę dołączyć do tagu #motocykle ponieważ przyjechał do mnie mój długo wyczekiwany Hornet, ale dopiero się z nim zobaczę w piątek, jak wrócę do domu. Chciałbym serdecznie podziękować mirkowi @NajwyzszaFormaSztuki za wskazanie chłopaków z MotoItalia jako pewniaków do sprowadzenia. Też tak zrobiłem, znaleźli perełkę i na pewno wrzucę tutaj foto z pierwszej przejażdżki. Tak szczęśliwy to nie pamiętam kiedy ostatnio byłem. Pozdrawiam cieplutko.
@czarny_matt94: graty cumplu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sebawo: nie mogę się doczekać kiedy go zobaczę (ʘ‿ʘ)