Wpis z mikrobloga

To jest jakiś żart, gość znalazł małe szczury i pyta się co zrobić a połowa wykopu doradza mu hodowanie i opiekę nad dzikimi szczurami a ludzi którzy radzą to zabić nazywają patologią xD
Ja myślałem, że ten syndrom Bambiego to dotyczy dość małego odsetka ludzi i to w miażdżącej przewadze różowych które naoglądały się za małego bajek Disneya a tu okazuje się, że nie. Naprawdę takie cudowne wydaje się życie pośród wszelkiego rodzaju gryzoni i innej zarazy? Jak spółdzielnia przeprowadza regularnie deratyzację, mięsko kupuje się w sklepie a wszystkie problemy z takim dziadostwem was nie dotyczą to potem się wydaje, że to słodkie zwierzątka, polecam pomieszkać sobie w obecności takich stworzeń to zobaczymy co powiedzie.

#zwierzaczki #zwierzeta #bekazpodludzi
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@turok2016: Najlepsze sa te podludzie co oburzają się że na wsi szczury zabija się i że to wsiurowa mentalność bo jak tak można słodziutkiego szczurka łopatą jebnać. A sami pewnie z drugiego pokolenia tych którzy z czworaków wylezli i ich przodkow granatami od ploga odrywano xd
  • Odpowiedz
@turok2016 Pełna zgoda. Do kompletu z tym "Oooo gołąbek złożył jajka na Twoim balkonie?? Jakie to słodkie! Oddaj mu balkon, niech tam sobie żyją. One wyczuwają dobrych ludzi!!!" WTF?!? ()
  • Odpowiedz
@creed111: Mieszkam na wsi i te #!$%@? potrafią dorastać do sporych rozmiarów (stodoły, obory itp., mają się gdzie paść), a mam 12 letnią suczkę. Z racji wieku coraz słabiej daje sobie z nimi rady. No i trafiła na jednego, który zadrapał ją tak, że oko po prostu się "wylało".
  • Odpowiedz