Aktywne Wpisy
strike_lucky +1
#j--------e #pytanie #motoryzacja
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...

EnzoMolinari +22

#shareapps #webdeveloper #startup #testy #mobile #mvp #android #ios #appstore #googleplay #ama #aplikacje
źródło: comment_g297yb5ZvPxyYi4oLFPW5XlhERdmvfCA.jpg
PobierzMy nie chemy robić konkurencji dla Goole Play i App Store bardziej zależy nam na tym, by to była taka nakładka ułatwiająca odkrywanie najlepszej aplikacji. Appki nadal będą pobierane z
@cebulak: my jako jeden z wyróżników chcemy zrobić opcję płatnego pozycjonowania taki trochę SEM dla aplikacji jak w Google. Dzięki temu można by promować aplikację w ściśle określonej grupie docelowej względem swoich zainteresowań.
Dodatkowo my będziemy usuwali z systemu aplikacje, które źle działają, nie spełniają oczekiwań użytkowników.
Jeśli chodzi o otrzymanie informacji nt. nowych apek, to chcemy wprowadzić sortowanie np. po najnowszej dodanej, albo po najlepszych komentarzch,
@piotr-wojcicki: no to to jeszcze bardziej wpływa na to z czym wasz serwis z założenia chce walczyć. Chyba że źle rozumiem.
PS: rozsypał się tylko na początku później się doczytało. Jednak dobrze jakbyście popracowali nad lepszym ładowaniem grida.
A co do tego że nie rozumiesz to być może ja nie zrozumiałem do końca idei serwisu :)
@damianooo5: tego nie zrozumiałem?