Aktywne Wpisy
bigbuck +144
#samochody #motoryzacja
Rzadko kiedy jeżdżę po autostradach. Przeważnie na lotnisko i z powrotem.
Zawsze było to bardzo stresujące bo albo jedzie się z tirami na prawym pasie albo walka na lewym z szybszymi.
Wczoraj przejechałem kilkaset km po A1.
Jakie to było cudowne doświadczenie po którym nie byłem zmęczony stresem i nerwami.
Odcinkowe pomiary prędkości powinny objąć wszystkie autostrady, drogi szybkiego ruchu i jak największą ilość km dróg
Rzadko kiedy jeżdżę po autostradach. Przeważnie na lotnisko i z powrotem.
Zawsze było to bardzo stresujące bo albo jedzie się z tirami na prawym pasie albo walka na lewym z szybszymi.
Wczoraj przejechałem kilkaset km po A1.
Jakie to było cudowne doświadczenie po którym nie byłem zmęczony stresem i nerwami.
Odcinkowe pomiary prędkości powinny objąć wszystkie autostrady, drogi szybkiego ruchu i jak największą ilość km dróg
Sebastix +566
To co oni ku*wa planują stworzyć pierwsze Państwo lekarskie na swiecie, wynalezli lek na niesmiertelnosc że nam wykladniczo przybędzie lekarzy przed starzeniem się pokolenia boomersow czy realizuja jakis skomplikowany proces przejecia wladzy na swiecie przez chirurga ze szpitala w Mławie czy innym Stargardzie XD
O ch*j tu chodzi?! (。◕‿‿◕。)
Jakies szczawiki wyciągają po 1,2 ostatnio 1,6 mln to pomyslcie ile moze wygenerować gość z uznaniem
O ch*j tu chodzi?! (。◕‿‿◕。)
Jakies szczawiki wyciągają po 1,2 ostatnio 1,6 mln to pomyslcie ile moze wygenerować gość z uznaniem
źródło: 1000067468
Pobierz

źródło: comment_M0N1152mnhKFPEdeRPMLEWkaMabOeqve.jpg
Pobierz