Aktywne Wpisy
Fretja +3
Drainer +1
Wykopki: Ruscy nic nie potrafio, nic nie umiejo a my Polacy najlepsi1111!!!!
Tymczasem w Rosji jest 13 elektrowni atomowych (w Polsce 0), masa światowej klasy naukowców, inżynierów, artystów, malarzy, pisarzy (od których macie do dziś lektury szkolne), sportowców. Cały wpływ kulturalny na Europe Wschodnią pod kątem architektury, stylu życia czy choćby jedzenia. Ale tak Rosjanie nic nie osiągnęli i wgl są głupi xD Podczas gdy Rosjanie rywalizowali z USA o bycie TOP1
Tymczasem w Rosji jest 13 elektrowni atomowych (w Polsce 0), masa światowej klasy naukowców, inżynierów, artystów, malarzy, pisarzy (od których macie do dziś lektury szkolne), sportowców. Cały wpływ kulturalny na Europe Wschodnią pod kątem architektury, stylu życia czy choćby jedzenia. Ale tak Rosjanie nic nie osiągnęli i wgl są głupi xD Podczas gdy Rosjanie rywalizowali z USA o bycie TOP1
Jeśli Cię to nie interesuje - zaplusuj, żeby post trafił do jak największej liczby Mirków :)
Sytuacja jest następująca: wziąłem chomika syryjskiego ze sklepu jakiś czas temu, okazało się, że dziewczyna była w ciąży. W bonusie dostałem 8 maluchów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szóstka znalazła już dobre domy, została dwójka. Chomiczki bardzo grzeczne, nie gryzą, czyste i zdrowe. Wiek - 9 miesięcy.
Mogę oddać maluchy z całym osprzętem, każdy ma osobną klatkę (domowej roboty (✌ ゚ ∀ ゚)☞), w odpowiednich wymiarach dla syryjczyka, z dużymi kółkami (też odpowiednie dla rozmiarów), domkami, poidełkami itp.
Taguję #wroclaw, bo tutaj trzymam chomiki. #zwierzaczki #zwierzeta #chomiki
Z góry dzięki!
PS. Na pokarm dla gadów nie oddaję, zaznaczam z góry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PODRIK HAMSTERY hodowla - Český křeččí klub nr 00116
8130 postów
Miejscowość:Wrocław
Jak miałam ze 12 lat, to miałam podobną sytuację. Z tym, że pani chomiczkowa urodziła 12 małych chomiczków :-)