Wpis z mikrobloga

Kochane, może któraś poleci jakaś fajna odżywkę albo maseczke do włosów? Ostatnio nie mogę na nic trafić albo wszystko mi się znudziło ( ͡° ʖ̯ ͡°) Włosy zdrowe, niefarbowane, zadbane, dlugie, lekko przesuszone końcówki, czasami mam problem z oklapnietym skalpem. I raczej coś na studencką kieszeń ( ͡° ͜ʖ ͡°) #wlosy #mirabelkopomusz #kosmetyki
  • 23
@helloim10o kallos blueberry i do końcówek mieszaj z olejem (po zmyciu nie zostanie, ale odżywia) i octowa płukanka do zamknięcia łusek i serum silikonowe z dobrym składem na końcówki (bez alkoholu). Nie ważne czy nie farbowane, każde włosy można zniszczyć. A na oklapnięty skalp możesz pomóc sobie wcierkami np. Jantar (a już super kombo to nakładać proszę wysuszeniu włosów na skalp i zapleść warkocz na czubku głowy "do góry" po wyschnięciu w
@StaryZdzich: Kallos blueberry u mnie bez szału, o wiele lepiej radził sobie Keratin, a octowa płukankę preferuję w wersji z malina z Yves Rocher... Nie mam żadnego problemu z włosami, tylko po prostu szukam jakiejś fajnej maseczki..