Aktywne Wpisy
bibi__ +314
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Megasuper +719
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Pytanie za 100 pkt. Jak mieć kobietę będąc niskim, brzydkim, łysiejący, z małym p-----m, dość biednym, nie mając dobrej gadki, sepleniącym, mającym trądzik kolesiem? Kobiety się mnie boją, zawsze milkną gdy przechodzę czy to na studiach czy w pracy, nie patrzą w oczy.
#tfwnogf #przegryw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
@El_abrazo_de_la_serpiente: Po c--j ci od razu garniak za 4k funtów? xD Wystarczy za kafla złotych byle był skrojony pod daną osobę, nie jesteś gwiazdą czy prezesem. Ubrania codzienne z sieciówki to też tak naprawdę grosze bym mieć z 5 kompletów i nie musisz tego mieć od razu za możesz systematycznie wymieniać garderobę. Nie trzeba od
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Zresztą serio, śmiejecie się, gdy nieatrakcyjna laska szuka sobie jakichś przystojniaków, a sami chcecie jakieś atrakcyjne panny, gdy nie macie tego samego do zaoferowania. Oczywiście generalizuję teraz.
Taka dziewczyna może o siebie łatwo zadbać. Ja nie mówię, że ma brać jakąś, co się nie myje i w ogóle chodząca tregedia. Bardziej takie bez makijażu, często