Aktywne Wpisy

ataeB +10
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia

lajsta77 +158

Gra spodobała mi się po pierwszych misjach, ma sporo fajnych, wręcz oczywistych rozwiązań, które sprawiają, że gra się przyjemnie, choć niektóre rzeczy irytują.
- szyk jednostek - nie potrafią zbić się w kupę, by zaatakować pełną mocą składu w jednym uderzeniu, tylko tworzą jakieś kolumny na pół mapy (szczególnie gdy ma się 50+ sztuk), trzeba więc nimi z osobna dyrygować, przestawiając ręcznie mniejsze grupki przed atakiem
- przeciwnik AI zdaje się wiedzieć, gdzie przemieszczamy swoje oddziały, co jest czasem irytujące, gdy chce się go "okrążyć i zaatakować z zaskoczenia"
- niektórych misji nie da się przejść, nie znając uprzednio całego scenariusza mapy - np. przez pół godziny szykujesz się z ciężkimi wojskami na zaoranie jakiejś bazy, np. na wodzie, pokładasz w to wszystkie siły produkcyjne, podbój udany, BANG! mapa się powiększa i za minutę AI wysyła na ciebie tonę ciężkich jednostek naziemnych i powietrznych, waląc w ciebie nukami dodatkowo, a ty masz garstkę stanowisk ogniowych i trzy jednostki inżynieryjne. Super.