Wpis z mikrobloga

jezdzisz #ciezarowki w Niemcy.Idz do Saturna i kup navi Becker.Ostatnia sztuka i przecena z 260 na 200 euro.Po dwoch tygodniach navi psuje sie.Brak glosu i miga ekran.W--------e wielkie.Gwarancja.Po tygodniu telefon z Saturna,ze naprawiona.Odbierasz.Pudelko inne.Zupelnie nowa z wiekszym ekranem.Najnowszy model kosztujacy obecnie 370 euro.Dobrze czlowiek czuje jako klient #niemcy #bekaztransa #tir
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@skitteles: to już nie chce wiedzieć co sądzisz o śmieciarzach. Mnie zawsze uczyli, że żadna praca nie hańbi. Człowiek jedzie za granice ciężko pracuje, płaci podatki a Ty go wyzywasz od podludzi.
  • Odpowiedz
@onelovee smieciarze spoko. Oni nie wyjeżdżają mi pod nos przy prędkości 200km/h zagrażając mojemu życiu. Gdyby każdy "tirowiec" jechał zgodnie z przepisami to nie miałabym żadnych pretensji
  • Odpowiedz
Oni nie wyjeżdżają mi pod nos przy prędkości 200km/h zagrażając mojemu życiu. Gdyby każdy "tirowiec" jechał zgodnie z przepisami to nie miałabym żadnych pretensji

@skitteles: Zaraz, zaraz... Wpierw piszesz, że łamiesz prawo jeżdżąc 200 km/h a później zarzucasz tirowcom, że niby oni łamią prawo?
  • Odpowiedz
@mroznykasztan: ogarniczenia są tylko na pewnych odcinkach. jesli nie ma znaków to możesz cisnąc ile fabryka dała. ogolnie "zwyczajowo" tez jezdzi sie troszke szybciej niz informuja znaki.
200kmh to i tak wzglednie powoli :) tez potrafi ktoś siąść na zderzaku
  • Odpowiedz
@skitteles: Idź kobieto do roboty albo do garów a nie się prujesz do kierowców którzy próbują coś zarobić... Jedzie taka baba w jakimś starym rozklekotanym Haudi albo Beemce z lat 90'tych 180 na lewym pasie i się dziwi że ktoś jej wyjechał bo nie widział jak w sekunde przejeżdża dystans 10 metrów czy iluśtam... Daj se siana i idź tam gdzieś coś porób. I zwolnij troche na tej niemieckiej emigracji
  • Odpowiedz