Aktywne Wpisy
anonim1133 +15
Jaka jest najlepsza gra jaką graliście w tym roku?
#pcmasterrace #consolepeasants #ps5 #xbox #gry #gaming
#pcmasterrace #consolepeasants #ps5 #xbox #gry #gaming
Aegithalos +176
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
W literaturze jak i w internecie możemy znaleźć przyczyny tego stanu np. rozwiązłe życie oraz poród.
Gdyby świat był czarno-biały to wszystko by tłumaczyło ,niestety tak nie jest.
Dlaczego o tym piszę? Troche wzięło mnie na #feels troche #!$%@? mnie #dyskryminacjamezczyzn w tym temacie.
Akcja miała miejsce dobrych kilka lat temu. Ja lvl17 ona lvl17 z dobrego domu,sąsiadka drzwi w drzwi,lekko pulchna.
Po lekko zakrapianej domówce wylądowaliśmy w łóżku,podczas gry wstępnej podczas #petting moje palce nieświadomie powędrowały do groty rozkoszy. W miarę rozwoju akcji kolejne palce lądowały u celu jak spacex na barce.
Przy 4 palcu który nie napotkał żadnej przeszkody, niestety nie byłem na tyle pijany żeby nie ogarnąc co sie dzieje, beniz automatycznie,chcąc nie chcąc opadł z sił (╯︵╰,)
Na tym incydencie moja przygoda z wyruchaniem sasiadki się kończy, popatrzcie na swoja dłoń z równolegle złączonymi palcami.To sie w głowie nie mieści! Nie była po porodzie,na bank nie prowadziła rozwiazłego trybu życia.
Od dzisiaj na pytanie różowego o wielkość Twojego beniz ripostuj: a jak Twoja rozklapciocha?
#wstydliwewyznania ##!$%@? #niesprawiedliwosc
Komentarz usunięty przez autora
->XXI w.
->Faceci nadal myślą że kobiety powinny osiągać orgazm tylko od penetracji pochwy
Mały pr0tip dla tych, co mają kompleksy związane z rozmiarami: istnieje coś takiego jak łechtaczka, i warto się nią bliżej zainteresować, na przykład stymulując palcami czy językiem. Nie mówiąc już o tym, ze odpowiednio długa gra wstępna i "podkręcenie" partnerki wystarczy, żeby osiągnęła orgazm przez stymulację sutków czy... uszek ;) Walenie to nie wszystko, a właściwie
@zagubiony_w_przestrzeni: Czytaj ze zrozumieniem.Wpis jest o tym że:
" logikarozowychpaskow w temacie seks sprowadza się do rozmiarów beniz"
I fun fact: mało która kobieta w młodym wieku jest w stanie szczytować przez stymulację samej tylko pochwy.
Nauka mówi cosik innego ;)
@zagubiony_w_przestrzeni: XDDD #!$%@?
Samcu alfa? Ale dlaczego o.O
Po prostu staram się trzymać faktów. 30% to nie "mało która"... tylko 1/3 społeczeństwa.
PS: PiS miał 37% popracia i wygrał wybory, więc to niemało jak widać :D
http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/14681994.2011.649252