Wpis z mikrobloga

Kolejny materiał sponsorowany w tym samym stylu:

1. Znajdź jakieś jedno słowo, które kojarzy Ci się z firmą, którą reklamujesz.
2. To słowo będzie tytułem filmiku.
3. Nagraj filmik z pięknymi ujęciami, niekoniecznie powiązanymi z tematem.
4. Standardowo u-----y obiektyw.
5. W tle mądry monolog recytowany przez Ciebie, który mówi o tym tytułowym słowie.
6. Głównie truizmy.
7. Nie wspominaj o sponsorze aż do końca materiału.
8. Sa wszystkie punkty iksde.

#gonciarz #polskiyoutube
s.....s - Kolejny materiał sponsorowany w tym samym stylu: 

1. Znajdź jakieś jedno...

źródło: comment_MJGBITFxTXXIFuUfwWDuCMSdBaduQV8Q.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lolikon: ale o co chodzi z tym bólem d--y, nawet jak ktoś pierwszy raz się by zetknął z Gonciarzem i podzielił się opinią na wypoku, to byś stwierdził, że kogoś piecze xD Już dawno nikogo takiego tutaj nie widziałem kogoś, którego jedynym kontrargumentem na krytykę Gonciarza jest "OHO, POLACZKÓW D--A BOLI, BO KTOŚ ZARABIA, NAWET WAS MI NIE ŻAL, ROBAKI XDDDDD". Jedni ludzie go oglądają i wielbią, drudzy mają prawo
  • Odpowiedz
@lolikon: no offence, ale jakby cię nie bolało, to byś się tak nie rzucał, taka prawda ( ͡° ͜ʖ ͡°) A zawsze możesz sobie zablokować odpowiedni tag (no w tym przypadku to nie za bardzo), mirków czy usunąć konto, żeby nie patrzeć na tamte posty i mirko staje się nieco czystsze, jakby to było zbyt ciężkie do zrobienia. xD
  • Odpowiedz
@smokers: Yyyyy, on z tego żyje i to jest jego praca???Nie widzę w tym absolutnie nic dziwnego. Swoją drogą szanuje jak p------n ludzi, którzy robią to co lubią i trzepią na tym hajs.
  • Odpowiedz
  • 0
Może taki trochę off-topic, ale czy ktoś wie, z którego filmiku Gonciarza pochodzi ten screenshot w poście OP? Nie śledzę gościa, a wydaje mi się, że byłem w tym miejscu i zżera mnie ciekawość czy to prawda! Pomocy!
  • Odpowiedz
@smokers ja przestałem go oglądać odkąd osiągnął na patronite poziom, w którym miał uniezależnić się od sponsorowanych filmów i tego nie zrobił.
  • Odpowiedz
@smokers: Przestałem oglądać Gonciarza bo z kanału jak się żyje w Japonii zrobił się kanał "człowieka sukcesu" ze złotymi przemyśleniami, ale jak czytam takie bóle d--y jak ten, to znowu zaczynam szanować jego twórczość xD
  • Odpowiedz