Wpis z mikrobloga

@qnebra: aż tak to nie, ale epileptycy mieliby atak po pierwszych 30 sekundach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mnie się podobało, chociaż jak na mój gust w #gdansk trochę za cicho to grali.
Co mnie zaskoczyło to to, że będąc lvl 32 chyba trochę zaniżałem średnią wieku na sali.
  • Odpowiedz
@GniewneKopytko w Poznaniu było dużo osób po 40 grubo, ale była też pani z dziećmi (5-10 lat), które spokojnie sobie oglądały np. Mann gegen Mann, kiedy ja nawet raz oczy zasłoniłam, bo nie mogłam patrzeć ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale poza tym mega mi się podobało, super fanką nie jestem, wiedziałam że robią show na koncertach, ale nie że aż taki. 9/10, bo głośnik mi trzeszczał nad
  • Odpowiedz
@GniewneKopytko: Jak dla mnie momentami trochę za dużo kiczu kłującego w oczy. Poza tym po cichu liczyłem na jakieś fragmenty "od kuchni". Ogólnie jednak na plus, przyjemnie to obejrzeć w dobrej jakości i w sumie przyzwoicie przycięte.
  • Odpowiedz
@bb-8: @GniewneKopytko: o, myślałem że to z ostatniej trasy a tu się okazuje że to z 2012. to tym bardziej pokazuje że pora na nową płytę xd bo byłem we Wrocławiu w sierpniu i jeszcze w Łodzi chyba w 2012 właśnie i właściwie bez zmian. wiadomo że to się nie nudzi ale jednak coś świeżego by wjechało.
  • Odpowiedz