Aktywne Wpisy
Burczan +35
Daleka jestem od oceniania cudzych zarobków, bo różnie bywa, ale żeby decydować się na dziecko w takich warunkach, to trzeba nie mieć rozumu.
mirko_anonim +36
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Z tymi działkami w latach 90tych to prawda. Mój ojciec za kilka flaszek tak naprawdę ogarnął działki z wywłaszczonego zakładu. Nikt tego nie chciał, bo mówili, że zadupie, nikt tam nie będzie chciał mieszkać. Reszta, która wzięła działkę (bo dają), to sprzedali jeszcze w 98-99 i kupili Maluchy, nowe. Mój ojciec trzymał to wszystko. Teraz na jednej działce jest dom moich rodziców, obok buduje się mój, a pozostałą część
Z tymi działkami w latach 90tych to prawda. Mój ojciec za kilka flaszek tak naprawdę ogarnął działki z wywłaszczonego zakładu. Nikt tego nie chciał, bo mówili, że zadupie, nikt tam nie będzie chciał mieszkać. Reszta, która wzięła działkę (bo dają), to sprzedali jeszcze w 98-99 i kupili Maluchy, nowe. Mój ojciec trzymał to wszystko. Teraz na jednej działce jest dom moich rodziców, obok buduje się mój, a pozostałą część
Nieb: A każe Ci ktoś?
#dziendobry #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #konkubinat
@Hutnik3: I syf w pokoju na widoku też jest ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale fakt źle napisałem.
@iniacz: czyli to Twoj problem, nie jego :P
Miejsce rzeczy jest tam gdzie je zostawiłem.
Jesli facet da sobie narzucić "porządek rzeczy" wg różowego, to już pierwszy krok do pantoflarstwa. Dobrze, że się stawia.
Dla zaakcentowania swoich racji powinien rzucić skarpete na żyrandol a jeśli go nie macie to ewntualnie na telewizor. I spróbuj to ruszyć!
( ͡° ͜ʖ ͡
Najlepsze to, że jej rzeczu na widoku jej nie przeszkadzały, a ja ich nie ruszałem.