co ten telefon o-----ł nagle po restarcie pyta mnie o hasło i pin mimo, że tego nie ustawiłem wyjąłem obie karty sim a ten dalej chce jakieś hasło..... wtf?! Wprowadzam nazwę użytkownika profilu (widać częściowo zasłonięty adres gmail) wprowadzam więc login i huja.... dalej nic k---a mać, już drugi raz coś takiego chyba znowu trzeba będzie robić factory reset #xiaomi #redminote2
@lukaszlukasz: nie mam zamiaru i im jeszcze ułatwiać udostępniania tego co trzymam na telefonie a restart telefonu zrobiłem bo telefon czasem przerasta łączenie z siecią wifi....... ja p------e ale padaka ale skoro nie mam konta na i.mi.com to na uja się mnie pyta o hasło i login...... k'mać
@Opipramoli_dihydrochloridum Xiaomi chroni telefon przez kradzieżą itp. Jak raz wpiszesz konto i nie wylogujesz to nikt inny go nie użyje. Dość przydatne zabezpieczenie, nie sądzisz?
Ale dlaczego tobie mimo nie posiadania konta to wyskoczyło to nie wiem.
@lukaszlukasz: mam coś takiego, jak na zdjęciu chyba aktualnie pin do karty sim przepuścił ale muszę jeszcze odczekać 30 min na kolejną próbę podania hasła (co innego jak na zdjęciu)
Xiaomi zapisuje dane o koncie xiaomi na specjalnej partycji systemowej, nawet po wywaleniu wszystkiego, i tak trzeba znać hasło. Inaczej telefon jest nieużywany (z softem miui).
Panie i Panowie, mamy nowy rekord niskiego poziomu Wisły w Warszawie od czasów pomiarów. Według prognoz trend ten w najbliższych dniach się utrzyma i będą bite kolejne rekordy. #wisla #warszawa #susza #rzeki #bulwary
nagle po restarcie pyta mnie o hasło i pin
mimo, że tego nie ustawiłem
wyjąłem obie karty sim
a ten dalej chce jakieś hasło..... wtf?!
Wprowadzam nazwę użytkownika profilu (widać częściowo zasłonięty adres gmail)
wprowadzam więc login i huja.... dalej nic
k---a mać, już drugi raz coś takiego
chyba znowu trzeba będzie robić factory reset
#xiaomi #redminote2
Hasło do konta xiaomi (╥﹏╥)
a restart telefonu zrobiłem bo telefon czasem przerasta łączenie z siecią wifi....... ja p------e ale padaka
ale skoro nie mam konta na i.mi.com to na uja się mnie pyta o hasło i login...... k'mać
Dość przydatne zabezpieczenie, nie sądzisz?
Ale dlaczego tobie mimo nie posiadania konta to wyskoczyło to nie wiem.
chyba aktualnie pin do karty sim przepuścił
ale muszę jeszcze odczekać 30 min na kolejną próbę podania hasła (co innego jak na zdjęciu)
@lukaszlukasz: xD
samo google też to udostępnia
Pokaż gdzie, po przywróceniu ustawień i sflashowaniu telefonu, trzeba podać hasło google?
@Opipramoli_dihydrochloridum spróbuj odzyskać hasło na i.mi.com, nie bardzo masz inne wyjście.
Hasło musi mieć co najmniej jedną cyfre.
@lukaszlukasz: nie mam tam konta, mimo, że wyświetla że mogę tam zrobić reset hasła... heh j--------ę
Nie ma pomysłów.
całe szczęście nie musiałem zakładać konta na xiomi ale dzięki mirek za pomoc :)
@lukaszlukasz: A to kajam się.