Wpis z mikrobloga

Na początku mojej kariery w krypto Pawcio napisał mi żeby nie trzymać kasy na giełdzie i tak też robiłem wszystko do portfela...
  • Odpowiedz
@Devid: Mam nadzieję. Na przyszłość nie strasz tak wcześnie, wolałbym nie przeżywać tego zbyt często ( ͡° ʖ̯ ͡°) Wiesz, zdrowie kosztuje.

Właśnie przeorganizowałem swój dzisiejszy wieczór, by mieć czas na przelanie wszystkich środków na trezora. Tam, gdzie jest ich miejsce.
  • Odpowiedz
@Ancro: zdrowie kosztuje, utrata środków również. W razie czego wzory pism z bitcurexa leżą w pogotowiu (choć na nic się to zda). W dzisiejszych czasach nie wiesz kiedy kto padnie, mój błąd bo miałem wczoraj wyciągnąć środki, wydrukować i do koperty, a zrobiłem to dopiero dziś. Szkoda tylko, że nie zdążyłem...
  • Odpowiedz
Właśnie przeorganizowałem swój dzisiejszy wieczór, by mieć czas na przelanie wszystkich środków na trezora. Tam, gdzie jest ich miejsce.

@Ancro: bardzo słusznie, im szybciej tym lepiej
  • Odpowiedz
"Awaria zasilania w data center została usunięta. Po uruchomieniu serwerów macierz z danymi jest bez szwanku. Wszystkie dane i salda są bezpieczne. Nastąpiło uszkodzenie działania hypervisora o nieznanym dotychczas błędzie. Otrzymaliśmy już od producenta rozwiązanie występującego problemu i aktualnie następuje ponowne uruchomienie systemu. Sprawdzimy integralność danych. Zajmie to nam do kilku godzin, być może uda się nam zakończyć prace szybciej. Robimy wszystko co w naszej mocy aby uruchomić serwis w możliwie krótkim
  • Odpowiedz
Ciekawe kiedy #bitmarket naprawią. W pierwszym momencie mówili o chwilowym problemie, później godzinie, następnie kilku godzinach czasu potrzebnych na powrót. Dzisiaj faktycznie jest zmiana, zamiast komunikatu błędu 522 i wieczornego 521 mamy 403. To chyba jakiś progress, co?
  • Odpowiedz