Wpis z mikrobloga

@Kick_Ass: kup leatt brace mowili
Bedzie fajnie mowili

Ale sebastian byl madrzejszy

Szkoda chlopaka
Dlatego sie nie jezdzi samemu

No i zaraz sie zacznie skowyt ze hur dur dobrze bo straszyl żuczki
@Asteroida: ci co przekraczaja predkosc tez powinni zdychac w meczarniach. Juz nawet nie mowiac o zbrodniarzach nie kasujacych biletow czy przechodzacych w nocy na czerwonym. Zakaz jest zakaz i powinni poniesc smierc bo ich nie szkoda
@Messix: Jeśli powodem wypadku jest nadmierna prędkość,to ci ją przekraczają są sobie sami winni. To chyba logiczne. Chłopaka szkoda,co nie zmienia faktu że degradacja leśnych dróg i irytujący hałas crossa w głuszy leśnej jest #!$%@?ący.
@Kick_Ass: Jak jeździłem na rowerze to też się przypruwałem. Dlatego,ponieważ wyjeżdżam z miasta na weeked w góry,żeby odetchnąć od hałasu,spalin i tego całego jazgotu. Ale gdzie... jedziesz sobie spokojnie lasem a tu kłady,crossy,jazgot i spaliny. Ścieżki zmasakrowane. Pomijam fakt że trzeba było uskakiwać na bok i przy okazji zebrać w błotem,czy żwirem. No wybacz ale takie coś #!$%@?. Tym bardziej że tych zjebów nie powinno tam być.
@Asteroida no ja zawsze zwalniam i przetaczam się na luzie koło innych użytkowników ścieżek , nie zjeżdżam z utartych szlaków,nie niszcze sciółki i generalnie zachowuje się tak jak chciałbym żeby zachowywali się inni w moim pobliżu. Oczywiście zdarzają się czarne owce ,ale tacy sami są wśród rowerzystów, pieszych i innych użytkowników dróg. Nic tak nie #!$%@? jak mijający cię na milimetry rowerzysta na chodniku,albo jadący środkiem jednopasmowej drogi.