Aktywne Wpisy
Merck_1ae7 +254
Coś takiego odpisała mi osoba z którą chodziłem do liceum.
Lowca90 +281
Jeśli ktoś zastanawiał się jak wyglądają podłogi u ludzi bardzo bogatych (wykopowy programista 15k to przy nich biedak) to trzymam ją w rękach. Deska dębowa w klasie super select bez sęków i bieli. Szerokość 25 cm długość od 200 cm do 500 cm. Montuje teraz prawie 300 M2 w jednym z warszawskich apartamentów.
#remontujzwykopem #wykonczenia #budownictwo #budowadomu #nieruchomosci
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#remontujzwykopem #wykonczenia #budownictwo #budowadomu #nieruchomosci
( ͡° ʖ̯ ͡°)
Gram w warszawskiej, amatorskiej lidze piłki nożnej. Jestem kapitanem drużyny. Wczoraj zawodnik drużyny przeciwnej z premedytacją #!$%@?ł mojemu zawodnikowi głową w zęby. Cztery zęby(dwie górne jedynki i dwójki) do wymiany.
Od razu telefon na policję. Wyzwiska w moją stronę, że jestem konfidentem i frajerem od reszty zawodników drużyny przeciwnej.
Ale mam w dupie ich opinie i uważam, że postąpiłem jak najbardziej słusznie. Złożyłem też wniosek do organizatorów o wykluczenie całej drużyny z ligi i dożywotnią dyskwalifikację.
Gardzę boiskowym bandytyzmem.
Zrobiłem dobrze?
I jeszcze ludzie się dziwią, że polskie dzieciaki wolą przed komputerem siedzieć, skoro na osiedlowych boiskach zawsze zbiera się harnasiowa elita w wieku 20-30 lat. Chyba jedynym rozwiązaniem jest przeprowadzka na nowo zbudowane osiedle w mniej zaludnionej dzielnicy.
Witam patologię.
Tak poza tym to co było by honorowe? Wybić gościowi 4 zęby w odwecie?
Takie to zwierzęta.
@Maliszak: Nie napisałeś nawet co tam się wydarzyło, na jakiej podstawie mam to ocenić?
@vteq: nijak bo to bait
@Impresjonista: 2 tys. to chyba za samą śrubę, korona drugie tyle.
@Pete1
@vteq
Panowie postanowili się dogadać bez zgłoszenia całej sytuacji policji. Odradzałem to mojemu zawodnikowi, jednak jest dorosłym człowiekiem i nie byłem w stanie nic zrobić. Ja bym #!$%@? udupił na ostro. Jeszcze bym zawiasy mu ogarnął :)