Wpis z mikrobloga

• 0
@mkgga czy aby na pewno? Zależy co kto woli. Bateria w Redmi 4 pro jest dużo lepsza. Nie każdy potrzebuje mega wydajności. No chyba że zdjęcia są priorytetem to mi5. Choć na forum miui Polska jest cały temat o nie działającym/źle działającym GPS co mnie ostatecznie odstraszyło od tego telefonu. No i różnica w cenie też jest warta zastanowienia. Wszystko zależy od tego do czego OP będzie używał telefonu
  • Odpowiedz
  • 1
@exvigo żona ma redmi3pro ,córka redmi3 , ja miałem redmi4, teraz mi5 3/32, i powiem że co flagowiec to flagowiec. Połyka redmi na śniadanie,
  • Odpowiedz
@Pijokot: Kusząca oferta, masz jakąś gwarancję do niego?
@mkgga: @exvigo: Teraz miałem Galaxy S6 EDGE i bardzo mi się podobał, niestety podczas upadku na nartach umarł mi ekran, a że koszt wymiany to właśnie około 1k PLN to postanowiłem zamiast niego kupić Xiaomi> Fajnie jakby miał dobry aparat, nie zacinał i GPS działał, bo czasem w aucie używam
  • Odpowiedz
@mkgga: w czym mi5 połyka redmi na śniadanie? Strzelam, że ma trochę lepszy aparat i jest trochę szybszy, ale za to ma gorszą baterię. No i wątpię żeby komuś nie wystarczała szybkość redmi3pro lub redmi4pro.
  • Odpowiedz
  • 1
@FerN77 musisz to poczuć na własnej skórze po przejściu na mi5. Snapdragon 820 to zajebista moc i potęga w tym telefonie.Wiem że tego nie wykorzystuje, bo nie gram w gry ani nie wykorzystuje go maksymalnie, kilka aplikacji i to wszystko. Aparat w redmi jest dużo gorszy niż tylko trochę jak Ty mówisz. Ten telefon naprawdę daje dużo satysfakcji.
  • Odpowiedz