Aktywne Wpisy
koala667 +301
Belgia 2024, kiedyś kraj z wysokim poziomem życia a dzisiaj są na dobrej drodze do stania się islamskim kalifatem ¯\(ツ)/¯
#imigranci #belgia #europa #bekazlewactwa #4konserwy
#imigranci #belgia #europa #bekazlewactwa #4konserwy
4mmc-enjoyer +6
Jaki najlepszy benefit mieliście w swoim korpo (nie mówię tu o jakichś historiach z dupy, które podsłuchaliście, tylko że faktycznie tak było)?
Nie chodzi mi tu o podwyżki czy inne hajsy pod ladą.
Na pewno nie zajmę miejsca na podium, ale w jednej firmie co tydzień dostawałeś 2h - mogłeś wyjść wcześniej w piątek, bądź przez miesiąc uzbierać po prostu dodatkowy jeden dzień wolny od pracy.
#pracait #praca #programowanie #programista15k
Nie chodzi mi tu o podwyżki czy inne hajsy pod ladą.
Na pewno nie zajmę miejsca na podium, ale w jednej firmie co tydzień dostawałeś 2h - mogłeś wyjść wcześniej w piątek, bądź przez miesiąc uzbierać po prostu dodatkowy jeden dzień wolny od pracy.
#pracait #praca #programowanie #programista15k
Z góry dziękuję za pomoc :)
#aliexpress #xiaomi #telefony #cebuladeals
Komentarz usunięty przez autora
https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Mi5-M5-Mobile-Phone-Snapdragon-820-5-15-1920x1080-16MP-4-Axis-OIS-Camera/311331_32611785137.html?spm=2114.12010612.0.0.wLGm5H
plus seller shipping metod wtedy bez vat
Na Ali jest czasem problem z gwarancją, więc bezpieczniej na Gearbest, tylko pozostaje wtedy kwestia VATu.
@Armo: Jakbyś chciał na szybko z Polski, a nie z Chin martwiąc się o VAT to mam na sprzedaż Redmi Note 4 3/64 w kolorze czarnym :)
@mkgga: @exvigo: Teraz miałem Galaxy S6 EDGE i bardzo mi się podobał, niestety podczas upadku na nartach umarł mi ekran, a że koszt wymiany to właśnie około 1k PLN to postanowiłem zamiast niego kupić Xiaomi> Fajnie jakby miał dobry aparat, nie zacinał i GPS działał, bo czasem w aucie używam
Komentarz usunięty przez autora