Wpis z mikrobloga

@Kola_Rasija śmierdzi mi wałkiem. Albo ktoś potrzebuje szybko hajsu i wziął na raty których nie ma zamiaru spłacać. Wg mnie na 99% jakiś wał. Pewnie będzie namawiać do wysyłki pod pretekstem tego że nie ma czasu się spotkać
@zawi84 Poczytaj komentarze. Na Ceneo też jest sgs7 taniej kilkaset złotych ale w komentarzach można wyczytać że nie z polskiej dystrybucji/ używany/ brandowany siecią( te sklepy mają takie komentarze : foxfonn, Best cena, koomorki itd.). Sprzedawca udaje głupka, a potem się szarp. Też się przymierzam tylko czy nie warto poczekać do premiery s8?
@manics @Kola_Rasija @zawi84 to jest refurb albo Chiny, ewentualnie jakiś egzotyczny brand. O gwarancji w PL producenta można zapomniec. Jedynie serwisowka u tego gościa, czyli właściwie brak na dobra sprawę.

Z doświadczenia wiem że okazje się nie zdarzają, nie takie. No czasem są wyjątki ale nie w tym przypadku.

Aaaa i jeszcze taki hint. Unikajcie telefonów z Plus GSM. Nawet sprzedawanych jako nowe. Jeśli jest na fakturze że był wzięty na raty