Wpis z mikrobloga

Chce kupić konsolę przenośną, i teraz pytanie do Was mirki - gdzie najtaniej kupić 3DSa? Na allegro i po sklepach chodzą tylko N3DSXL i to około 800-900 zł, trochę dużo - zwłaszcza że mógłbym wziąć jakiegoś zwykłego N3DS ale nigdzie ich nie widzę... Chyba że Switch? Byłem o krok od kupna Switcha ale mam XO z mega dużą biblioteką gier, mam w miarę mocarnego PCta więc nie wiem czy Switch się opłaca jako trzecia platforma (poniekąd stacjonarna) w domu, zwłaszcza że w gry imprezowe grać nie będę (różowy nie gra, znajomych nie mam :P). Więc zostaje 3DS, poleci ktoś dobrą ofertę?

#nintendo #switch #3ds #konsole
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@trappedkite: ja tam traktuję switcha bardziej jako konsolę przenośną ;)
podłączanie do tv to opcją, z której pewnie będę rzadko korzystać
polecam takie podejście ;)
  • Odpowiedz
@epi: Podejście dobre, chociaż trochę się boje o te problemy ze Switchem, biblioteki gier zbyt dużej nie ma, no i cena lekko zaporowa - chociaż z drugiej strony ma to większą przyszłość przed sobą niż 3DS, ech nie wiem już..

@Sumienie_Wykopu: czyli produkują tylko XL? hmm, prześledziłem tagi i zastanawiam sie wciąż czy 1k za konsolę + gre na start to nie za dużo w przypadku tej konsoli
  • Odpowiedz
  • 0
@trappedkite nowe 3ds xl sa ze starym firmware wiec jest możliwość przerobienia. Bierz 3dsa a switcha najlepiej kupic za rok jak baza gier się powiększy
  • Odpowiedz
@trappedkite: Kurde ciężko doradzić. Osobiście uważam, że najlepsze to kupić WiiU gdzie masz wspaniałe gry od Nintendo na WiiU naprawdę świetnie dopieszczone i najnowszą Zeldy oraz zeldy w HD ktora działa naprawdę bardzo dobrze, dodatkowo kapitalną bibliotekę na Wii i Virtual Console. Do tego N3ds który ma świetne gry. Gry ktorew mimo ograniczeniom konsoli mają fantastyczny fun z grania Mario, monster hunter, kirby, bravely default, ocarina,majora mask, mario kart 7,
  • Odpowiedz
@gumis112211: Nie zaprzeczam temu, że jakieś konsole były wadliwe, może nawet jakaś problematyczna seria. To zdarza się dość często zarówno przy produkcji konsol jak i innego sprzętu elektronicznego. Od tego jest gwarancja.

Rozchodzi mi się o to do jakiej skali urosła afera. Jakby co drugi albo nawet każdy Switch sprawiał jakieś problemy. Jednak osoby posiadający nową konsolę Nintendo zazwyczaj nie mają z nią problemów. Wystarczy ich zapytać.
  • Odpowiedz