@schizotypowycynik nie wiem czemu się do mnie p------------z jakbym ja Cię źle leczył, ja jestem biochemikiem, a nie lekarzem. Zdecydowanie masz ogromny problem ze sobą, ale biorąc pod uwagę wcześniejsze komentarze trwam przy swoim, że nie dajesz lekarzom pracować. To w końcu chorujesz naprawdę czy to są choroby wymyślone? Przestań tutaj jęczeć, bo na mnie to wrażenia żadnego nie robi
@paramedic44: dopiero teraz wyczytalem ze jest w trakcie specjalizacji. To zmienia postac rzeczy. Glowa na dół i zapieprzac jak każą hehe Ale jak bedzie juz specjalista, to on bedzie stawial warunki i beda sie o niego bić. Nie odrazu Rzym zdudowano
@Waltz: Mam u mnie w rodzinie przypadek - zespół dep.-urojeniowy. Największym problemem tych ludzi to jest zero wsparcia ze strony rodziny, obojętność, a nawet ostracyzm. Tu tkwi właśnie problem, to powinno się rozwiązać systemowo. Najbliższą rodzinę powinno się edukować w poradniach. W Polsce społeczeństwo jest mało empatyczne, jest zaszczute, niestabilne emocjonalnie.
@Waltz: Słuchaj mam bardzo ważny wątek, napiszę tutaj ciekawe czy jakaś dyskusja się rozwinie. Co myślisz o e-zdrowiu psychicznym? Piszę pracę mgr na ten temat także dlatego pytam ;)
Psychiatrię kocham, a nie lubię. Nie wyobrażam sobie żadnej innej specjalizacji.
@Waltz: nie odbieraj proszę tego jako trolling, jestem autentycznie ciekawy — dlaczego? By zajmować się medycyną, przychodzą mi na myśl dwie podstawowe motywacje: chęć pomocy innym i wysokie zarobki. Ale sam piszesz, że nie masz jak pomagać innym i zarabiasz mało…
Otwieraj prywatną praktykę. 2300 to będziesz miał na tydzień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_SLcvhgZ8KJV0uKeW4OLa2vzdL9rSEtNz.jpg
PobierzI nominalnie masz 3066PLN w przeliczeniu na pełny etat.
Komentarz usunięty przez autora
Ale jak bedzie juz specjalista, to on bedzie stawial warunki i beda sie o niego bić.
Nie odrazu Rzym zdudowano
@Waltz: nie odbieraj proszę tego jako trolling, jestem autentycznie ciekawy — dlaczego? By zajmować się medycyną, przychodzą mi na myśl dwie podstawowe motywacje: chęć pomocy innym i wysokie zarobki. Ale sam piszesz, że nie masz jak pomagać innym i zarabiasz mało…
w takim razie cenzus - jesteś tępy, musisz mieć receptę,
masz wyższe - bierzesz z półki co ci się podoba
rozumiem że dziadki i chorzy psychicznie łykają wszystko jak