Aktywne Wpisy

vulfpeck +809

mirko_anonim +53
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to

Pytanie: w paczce znajomych jest pewna osoba której nikt nie lubi. Jest ona żmiją i konfidentem.
Zgodnie z tradycją, z okazji urodzin każdy członek paczki dostaje jakiś prezent.
Co wręczyć takiej osobie, aby dać jej do zrozumienia, że jest nielubiana.
Ta paczka znajomych to #pracbaza, więc wiecie...
Dodaję zdjęcie dla większej agencji.
źródło: comment_KQBzFxL4zVVGrabseWP0kdFi3ILWRXu0.jpg
Pobierz@tubbs: xD
@tubbs: Wypowiedzenie.
Komentarz usunięty przez autora