Aktywne Wpisy
miekki_am +482
Czytając gorące, dowiedziałem się, że roczniki 87-90 wygrały życie i - jako ostatnie roczniki - mogły kupować #nieruchomosci po niskich cenach. Otóż, kur**, nie. Opowiem anegdotę na własnym przykładzie. Studia skończyłem w 2012 roku, gdy oficjalne bezrobocie wśród ludzi młodych wynosiło ok. 25%. Moja ówczesna dziewczyna, a obecnie żona, również w tym czasie kończyła studia. Chcieliśmy zostać w mieście, w którym studiowaliśmy, spoza top 5, ale prawie rok rozsyłania CV,
kizalfon +53
Jestem wyczerpany. Jeszcze tydzień takiej pogody a powieszę się w kiblu.
Nie nie schudnę bo mam wagę idealną.
Mury są tak nagrzane że nawet mi nie wpada powietrze z dworu do pokoju nocą.
No
Nie nie schudnę bo mam wagę idealną.
Mury są tak nagrzane że nawet mi nie wpada powietrze z dworu do pokoju nocą.
No

https://au.news.yahoo.com/world/a/34576203/eu-approves-hungarys-russian-backed-nuclear-plant/#page1
#polityka #wegry #msz
Komentarz usunięty przez moderatora
a wrak w smoleńsku leży jak leżał.
umowę z Ruskimi w sprawie budowy elektrowni podpisano już trzy lata temu. Dzis zakończyły się przepychanki z Komisja Europejska. chociaż jeszcze nie wiadomo czy Putin będzie finansował 100% czy tylko 80% budowy (tzn udziela kredytu, na elektrownie która zostanie wybudowana również przez rosyjskie firmy :)
@Nicolai: żeby to był sojusz to TRZEBA COKOLWIEK podporządkować a nie tylko mówić o sojuszu w dzienniku telewizyjnym. To tak działa.
@Nicolai: Ja myślę, że sojusze przede wszystkim opiera się na wspólnocie interesów i faktach, a nie wzniosłych deklaracjach i pobożnych życzeniach. Pomijając już nawet wątek tego co tak naprawdę Węgry mają nam do zaoferowania.
Konkrety. Raz. raz.
@Nicolai: ti ti ti manipulatorku :D to nie jest moja teza tylko twoja. pisałem przecież:
@Nicolai: :DDDDDD Co?
jakie sankcje? Jakieś głosowania były? jakieś konkrety?
Poza tym to nie są sankcje nałożone na "nas" tylko na rząd karakanów mających w dupsku konstytucję. Gdyby posunęli się dalej w swojej gównozmianie to sankcje mogłyby zostać nałożone w m.in. twojej obronie.
BTW Orban jako ekspert od cenzury mediów i kombinatoryki z okręgami wyborczymi ma w interesie taką samą deklarację ze strony Polski w większym stopniu od naszych karakanów. Więc to znowu taki sojusz, na którym mógłby zyskać głównie orban, bo kwestia sankcji wobec Polski nigdy nie była brana poważnie