Aktywne Wpisy
Eliade +2
lossless 0
Mirki mam taki mały problem ale bardziej natury czysto ludzkiej. Otóż dostałem kilka dni temu nowy PR do swojego projektu open source, ale raczej będę zmuszony go odrzucić no bo tak:
- nie działa
- kod jest c-----o napisany
- w ogóle się nie wpisuje w obowiązujące konwencje (tu akurat trochę moja wina, mogłem lepiej napisać dokumentację)
- zaproponowane featury i tak będą bezużyteczne w nowym releasie
No
- nie działa
- kod jest c-----o napisany
- w ogóle się nie wpisuje w obowiązujące konwencje (tu akurat trochę moja wina, mogłem lepiej napisać dokumentację)
- zaproponowane featury i tak będą bezużyteczne w nowym releasie
No
Więcej informacji o hotelu: www.bluediamondhotel.pl
Co jest do wygrania? Nocleg dla dwóch osób w pokoju o podwyższonym standardzie na weekend - więcej: w zakładce pokoje lub w naszej galerii Oczywiście jesteśmy jedynym hotelem w Polsce, posiadającym basen z wbudowanym drink-barem. Poza noclegami i Strefą Relaksu posiadamy zaplecze konferencyjno/bankietowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nasza ocena na portalu booking.com to 9.2
Bylibyśmy wdzięczni gdybyście dali like na naszym firmowym FanPage
Co trzeba zrobić? Zaplusować wpis i dodać komentarz co wg was jest najważniejsze przy wyborze hotelu. Spośród wszystkich osób wybierzemy jedną, której wyślemy voucher pocztą.
Zabawę kończymy 7 marca! ( ͡º ͜ʖ͡º)
#rozowepaski #niebieskiepaski #bluediamond #rozrywka #bluediamondhotel
Nie
Moim zdaniem najważniejsze przy wyborze hotelu jest miejsce(czy blisko do miejsc, które chce się na przykład zwiedzić), jakość obsługi - w tym stosunek personelu do życia(jak jest uśmiech - od razu inaczej się prezentuje taka obsługa) oraz jedzenie :)
Komentarz usunięty przez autora
cena, lokalizacja