Aktywne Wpisy
szczszz +614
Dlaczego niezalogowani nie widzą wpisów na tagu #nieruchomosci
homerox2000 +59
Wdałem się w dyskusję w Internecie i czuję się jakbym grał z gołębiem w szachy.
Facet wrzucił wpis, że SCT to zielony komunizm, bo nie każdego stać na nowe auto.
Dyskusja:
-ale wiesz że do 2032 auta z euro 6 stanieją?
-nie stanieją, bo handlarze zawyżą ceny!
-Jak auto będzie starsze o 8 lat, to musi stanieć, poza tym SCT już weszło i dla EURO 2 nie zawyżyli.
Facet wrzucił wpis, że SCT to zielony komunizm, bo nie każdego stać na nowe auto.
Dyskusja:
-ale wiesz że do 2032 auta z euro 6 stanieją?
-nie stanieją, bo handlarze zawyżą ceny!
-Jak auto będzie starsze o 8 lat, to musi stanieć, poza tym SCT już weszło i dla EURO 2 nie zawyżyli.
Ogólnie trochę mi to śmierdzi, przeczuwam że, w przeszłości mogła prowadzić rozwiązły tryb życia (3+ partnerów).
#zwiazki #s--s #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #feels
Powinna mi powiedzieć ile wcześniej miała partnerów seksualnych?
A co do tego, że kobieta nie dojrzewa, to myślę, że trafiłeś na złe kobiety w swoim życiu ;-)
https://zadane.pl/zadanie/1195637
Jak widzisz takie cechy u kobiet to gratuluje. Abstrakcja, samokontrola, stałość, obiektywna ocena siebie, haha XD Poszukaj w necie cechy osoby dojrzałej w tym anglojęzycznych to moze zauwazysz ze mozna wymienic duzo cech ktorych nie spełniają nawet jak maja 50 lat XD nie wiem jak mozna podnosic argument ze ktos jest zły gdy jest zmienny XD
@Trollunio: Odnieś się do argumentów choć raz to może potraktuje cie poważnie XD masz wypisane te cechy. Czy napisze to słodkaidiotka czy chujciwdupe to nie ma znaczneia, a wartość tekstu. Jest takich stron wiele wiecej i maja czarno na białym definicje wypisane dojrzalosci psychicznej.
To dlaczego jak ja coś napisałem, to Ty się "zamknąłeś na taką odpowiedź"? ;-)
Po części zgadzam się z tym co mówisz, ale dyskusja nie tyczy się ogólnego zachowania mężczyzn i kobiet, tylko wpływu ilości partnerów seksualnych w przeszłości na przyszłość związku. A wydaje mi się, że nie trzeba być super dojrzałym czy odpowiedzialnym, żeby potrafić zachować
@Trollunio: Dlatego napisalem ze trzeba byc dojrzalym psychicznie by umiec kontrolowac emocje, a jak nie kontrolujesz tylko ci się pozwala na rozne placze, wywlekanie i robienie z siebie biedulki, czekajac na inicjatywe faceta, to ktorykolwiek wzbudzi w takiej emocje to ona pojdzie w to jak w dym i wiernosci nie utrzyma. Podobnie
BTW. Naprawdę, nie każda dziewczyna zachowuje się jak 16 latka. Trzeba tylko znaleźć normalną - a da się ;-)
I drugi przyklad. Zawsze gdy sie widzi ze kobieta jest czegos winna to ona sie nie czuje winna i mowi ze to nie ona, nie
@Haneul: Zgoda, umrzec nie umrze, ale psychicznie bedzie sie czuł fatalnie, moze byc albo smutny albo agresywny, zalezy od poziomu testosteronu. Jesli wspolczujesz mezczyznie to mu dogodzisz. Zrozumiesz ze dla niego jest to bardzo wazne, tak jak dla ciebie co innego jest wazne i tez powinien
Oba przykłady, które podałeś, są mocno wypaczone. Czerpiesz wiedzę o dziewczynach że złych źródeł, a jeśli to z doświadczenia, to musiałeś trafiać na bardzo nie dojrzałe dziewczyny.
Tak się zastanawiam, ile masz lat?
A tak swoją drogą, staram się z Tobą rozmawiać na
@Ambiwalentnik: Wbrew pozorom, nie jestem konserwatywna w tych sprawach. Tylko mowie, że ktoś kto lubi b----ć na prawo i lewo nie będzie pasował do mnie, mentalnej dziewicy xd I nie chodzi wcale o niechęć do seksu. Może wybrałam ruchacza i co z tego. To normalne, tacy faceci potrafią dobrze manipulować xd
@SkinnerBox: No raczej nie świadczy o stabilizacji ani o tym, że chce zostać z obecnym anonem na stałe.
A zatajajcie przed sobą przeszłość a potem płacz, że coś wychodzi po 2 latach
Na raz to nic złego, ale sam nie związałbym sie z taka która na koncie ma wiecej jak 3 benizy ^^