Aktywne Wpisy
Zoriuszka +401
Ciekawe czy za mojego życia wejdzie 4 dniowy dzień pracy. Rozwiązanie to ma same plusy dla społeczeństwa w sumie wedle badań, nie tylko pod względem zdrowia psychicznego pracowników, ale także ich wydajności w pracy.
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
detar +390
W #gearbest
LINK - Xiaomi Redmi 4 (2GB RAM 16GB ROM) Silver
Cena : $126.99 z kuponem Redmi4GM (bez refa) Lub ver. gold LINK - u Goldiego za $122.99([bez refa](https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-4-Mobile-Phone-Snapdragon-430-Octa-Core-CPU-2GB-RAM-16GB-ROM-5/32768275192.html?))
LINK - Xiaomi Smart Mi Air Purifier (bez refa)
Cena : $143.99 z kuponem GBMiAirP
LINK - Motorola MOTO X ( 1581 )(AMOLED Snapdragon 810 3GB RAM 64GB ROM) (bez refa)
Cena : $292.99 z kuponem MOTOAB
LINK - CHUWI VI10 PLUS Tablet (bez refa)
Cena : $139.99 z kuponem Chuwivi103
LINK - Xiaomi Mi Robot Vacuum (bez refa)
Cena : 359.99$ z kuponem XIAOMIVAC
W #banggood
LINK - MEIZU BH01 Wireless CSR 4.0 Bluetooth Earphone (bez refa)
Cena : $13.59 z kuponem b5b45d
LINK - OnePlus3 (6gb RAM 64gb ROM) (Grey) Wersja Globalna (bez refa)
Cena : 332$ z kuponem KIMOVIL3
Najciekawsze promocje z tego miesiąca TU
SEPHOT wołaj ! - dla osób które chcą być wywołane (do tablicy ʕ•ᴥ•ʔ), kiedy pojawi się nowa promocja.
Jak zwykle zachęcam do obserwacji tagu #sephot lub FACEBOOK-a, gdzie równie regularnie zamieszczam takie info.
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @sephot @Frexor @Tenarii @w_t_d @Kutaskuta @ntr1987 @szneke @gorush @pawel112a @jodlujacyhipopotam @krolm100 @sixkiller @rezek10 @Dowluk @robert83 @znikam5 @erger @layne90 @martinlubpl @Bobek_PL
https://cebula.online/promocje/banggood/tabela-smartphonow-z-banggood/?utm_source=social&utm_medium=wykop
$331.99
reyesplus3
Tak, w kwestii ścisłości ;)